lauantai 17. helmikuuta 2018

Lakkaus Meksikon tuliaisilla

Hola! Matkalta on kotiuduttu ja en voi kyllä todeta muuta kuin että Meksiko oli aivan ihana. Voisin mennä takaisin vaikka heti :) No, onneksi täällä Suomessakin mennään kevättä kohti hitaasti mutta varmasti ja valon määrä lisääntyy koko ajan.

Joitain kynsijuttuja tuli myös haalittua reissusta ja taisivat itseasiassa olla kaikki Sally Beauty -liikkeistä. Tämän postauksen kynnet ovatkin tehty kahdella tuliaislakalla, Color Clubin East Austinilla ja Psychedelic Scenellä.


Mun oli pakko saada yhdistää nämä kaksi neon-ihanuutta keskenään. Tein lakkauksen leimadecal -tekniikalla. Leimatkin on itse asiassa matkalta ostetulla laatalla tehtyjä. Merkki on joku nevöhööd Vilari Nail, ilmeisesti meksikolaista alkuperää. Yksi laatta oli ostettava testiin ihan mielenkiinnosta, hintakin kun oli hyvin huokea. Laatta toimi ihan kivasti. Ei yhtä priimaa kun vaikka MoYou London, mutta ei suurempaa valitettavaakaan. Leimausjälki oli pikkuisen sotkuisen näköinen, mutta ainakin kuvio nousi laatasta leimasimeen hyvin. Leimat siis väritin Color Clubin vaaleankorallilla East Austinilla ja keltaisenoranssilla Psychedelic Scenellä. Ennen tätä lakkausta oleilin reilun viikon pelkästään yksivärisillä kynsillä, joten nämä olivat jotenkin vähän liikaa. Näyttävä leimakuvio, kaksi eri neonlakkaa... Liikaa kaikkea. Eivät olleet pitkään kynsilläni, mutta kesällä tykkäisin varmasti enemmän!

Ollaan oltu Suomessa jo maanantai-illasta asti ja edelleen jet lag päällä. Normaalisti herään viikonloppuisin kuuden-seitsemän aikaan, mutta tänään nukuin melkein puolille päiville. Apua! Tässä menee ihan koko päivä ohi. No, eiköhän tilanne korjaannu viimeistään ensi viikon aikana, kun työviikko on kokonainen ja kello soittaa joka päivä puoli kuusi :)

Hyvää viikonloppua kaikille!


Kynsillä:
 • Color Club East Austin
 • Color Club Psychedelic Scene
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Vilari Nail YF 275 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva nähdä päivitys sinulta :) kiva kuulla että matka meni hyvin ja ihania ostoksiakin pääsit tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että päivitys piristi, kiitos :)

   Poista
 2. Ihanan pirteät, kesäiset kynnet! Näistä ihan huokuu lomafiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jio nämä ovat kyllä ihan lomakynnet, vaikka loma menikin jo. Pää oli vielä reissufiiliksissä :) Kiitos!

   Poista