maanantai 19. helmikuuta 2018

Reissuostoksia

Edellisessä postauksessa oli reissulta haalimiani lakkoja jo in action, mutta nyt voisin esitellä tarkemmin mitä kaikkea sitä tuli ostettua. Mielestäni pysyin ihan kohtuudessa, sillä ostamissani kynsijutuissa oli mukana aina tarvittavia alus- ja päällyslakkoja ja värilakoistakin useampi oli hankintalistalla, joten varsinaisia heräteostoksia tuli tehtyä aika vähän. Kaikki lakat ja kynsitarvikkeet on ostettu Sally Beauty -liikkestä. Uskoakseni kysessä on jenkkiläinen ketju ja olenkin tyhjentänyt lompakkoa joskus Miamissa samaisessa putiikissa.
Sally Beauty on keskittynyt hyvin pitkälle kynsi- ja hiustarvikkeisiin, mutta löytyy sieltä pikkuisen meikkejä ja meikkaustarvikkeitakin. Meikit ovat kuitenkin aika pienesti edustettuina eikä merkitkään ole erityisen kiinnostavia. Kiinnostavimpia oli ehkä The Balm ja Beautyblender, mutta kummankaan valikoimasta en ostanut mitään. Hiusjutut ei juuri kiinnosta mua ylipäätään, joten niitä en ostanut lainkaan.
Kynsilakkamerkeistä edustettuna on esimerkiksi OPI, China Glaze, Orly, Ruby Wings ja Color Club. Sally Beauty -liikkeet ovat pieniä, ja siksi valikoima on kohtalaisen rajallinen, mutta tekee harrastajan silti oikein tyytyväiseksi. Yllätyksekseni sieltä löytyi erinomainen valikoima päällyslakkoja ja hoitolakkoja, leimaustarvikkeita, kynsivinyylejä ja vaikka mitä. Hinnat olivat edullisia, suurinpiirtein samoissa kuin jenkeissä ja osittain halvempiakin. Ja sehän on Suomeen verrattuna todella alhainen hintataso. Esimerkkinä Color Clubit irtos noin kolmella eurolla, China Glazet kolmella ja puolella eurolla ja OPIt seitsemällä-kahdeksalla eurolla. Halpaa kuin saippua!

Mutta katsotaan sitten mitä ostin...


China Glazen läpikuultava nude Innosence oli silkka heräteostos. Kiva pohja ranskiksille. Nappasin ostoskoriini myös Ruby Pumpsin, sillä mulla on ollut tästä vain miniversio ja se on ihan loppu. Hinta kun ei kirpaissut, niin ostin varastoon, onhan tämä THE joululakka. My Little Pony -kokoelmasta ostoslistalla keikkui vielä tiffanynsininen One Polished Pony, joten ostin pois.


Color Clubin East Austin ja Psychedelic Scene ovat molemmat olleet hankintalistalla pitkään. Mun on ollut tarkoitus ostaa nämä siinä uudessa koostumuksessa, minkä pitäisi peittää yhdellä kerroksella. Mutta koska tulivat näin halvalla vastaan, ostin normiversiot. Joskin Psychedelic Sceneä oli tarjolla vain minipullossa. Lisäksi ihastuin turkoosiin Mad About Marley'hyn ja aluslakkakin tulee tarpeeseen.


OPI:n Can’t Find My Czechbookia olen pyöritellyt miljoona kertaa virtuaalisissa ostoskoreissa ja vihdoin kotiutin sen. En vain voi vastustaa tällaisia sinisiä lakkoja. Miami Beet on mielettömän kaunis purppuran (?) värinen lakka, puhtaasti heräteostos.


Pikakuivattavia päällyslakkoja ostin kerralla useamman. Paljon käyttämääni Seche Viteä lähti mukaani, samoin Inm Out The Dooria, jota yllätyksekseni Sallysta löysin.


Sitten vielä sekalaiset kamat. Kynsilakanohentaja on ollut multa loppu toooodella pitkään, ja kun markalla sai, ostin sitä vihdoin. Hetken mielijohteesta nakkasin koriin myös puisia manikyyritikkuja, niille mulla on aina käyttöä. Leimasintarvikkeista mukaan lähti testausmielessä viime postauksessa mainitsemani Vilari Nailin leimauslaatta, samoin Color Clubin sellainen. Jälkimmäinen on vielä testaamatta, toivottavasti toimii. Jos ei, niin eipä tuossa paljon häviä.

Siinä oli kynsiaiheiset ostokseni, lisäksi ostin Duon ripsiliimaa, ponnareita ja sen sellaista.

Onko kukaan muu käynyt Sally Beautyssa ostoksilla?

2 kommenttia:

  1. Olisi kyllä kiva käydä jossakin ulkomailla reissussa ja ostaa vähän lakkaa samalla! Se kun on ihan eri ostaa lakkaa kun saa hiplata pulloja. :) Tosi kivoja ostoksia ja varsin maltillisesti minusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkomailla on ihan parasta päästä hyvien lakkavalikoimien ääreen :) Euroopassa mun ei tuu kauheesti osteltua lakkoja, kun hinnat ovat aikalailla samat kuin Suomessa. Mutta jenkeissä ja tässä tapauksessa Meksikossa, hinnat ovat naurettavan alhaiset ja yleensä se tarkoittaa aikamoista hamstrausta. Kerran kun tultiin miehen kanssa usasta, niin meidät otettiin tullissa satunnaistarkastukseen ja kun mun matkalaukku läpivalaistiin, virkailija sanoi että öööö täällä on aika paljon jotain pieniä pulloja... Tota onko ne kynsilakkoja? Vähän nolotti, et joo, oon ostanut monta kymmentä kynsilakkaa, näin on :D

      Poista