torstai 19. huhtikuuta 2018

I'll Pink to That

China Glazen parin vuoden takainen kesäkokoelma Lite Brites on yksi mun kaikkien aikojen lemppari kyseiseltä merkiltä. Ostin siitä useamman lakan aikoinaan, mutta musta tuntuu, että tämä yksi ei ole päässyt koskaan blogiin asti. Kyseessä on lähes neon fuksia ja laadultaan aivan erinomainen sellainen. Mä olen kyllä käyttänyt tätä lakkaa jokusen kerran, mutta aina ilman koristeluita.


I'll Pink to That peittää jo lähes yhdellä kerroksella, mutta aivan tasaisen tuloksen saamiseksi toinen kerros on tarpeen. Koristelut halusin pitää melko yksikertaisina, sillä halusin kirkkaan pinkin näkyvän kunnolla, tiedättehän, nostattamaan kevätfiilistä.
Leimat on MoYoun Mandala 14 -laatasta. Meinaan nyt ihan tosissaan jumittaa tuossa kyseisessä leimauslaatassa. Joten jatkoa seuraa... Eniveis, leimauslakkana käytin MoYoun nudea Cafe Au Lattea ja vaikka vähän epäilytti aluksi, se sopikin oikein mainosti pinkin kaveriksi. Lopuksi lisäsin kynsille vielä pari pientä pyöreää niittiä. Kynsistä tuli yllättävän kivat arki-illan supernopeiksi tekeleiksi!


Kynsillä:
  • China Glaze I'll Pink to That
  • MoYou London Cafe Au Latte -leimauslakka
  • MoYou London Mandala 14 -leimauslaatta
  • niittejä
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

4 kommenttia: