torstai 5. huhtikuuta 2018

Simppeli neonliuku

Auringonpaiste suorastaan vaati neonlakkaa kynsilleni. En kuitenkaan halunnut lakata kynsiä kokonaan yhdellä neonlakalla, joten päädyin ranskisliukuun.


Liukuväri on tehty Essien Sugar Daddylla ja Color Clubin East Austinilla. Kun liukuväri oli valmis, mun olisi tehnyt mieli pitää lakkaus ihan vain sellaisenaan, ilman mitään leimoja tai muita koristeluita. Tämä tuntui kuitenkin kertakaikkisen luonnonvastaiselta, joten leimasin pienet yksinkertaiset kuviot nimettömiin.

Aloinkin sitten pohtimaan, että mikä on koristelua. Onko liukuväri jo itsessään jonkinlainen koristelu? Kun musta tuntuu, että aina "pitää" tehdä jotakin koristeluita, muuten lakkaus tuntuu keskeneräiseltä. Mutta onko koristelu yhtä kuin leimaus, siirtokuvat, strassit tms? Vai onko koristelu kaikkea muuta kuin yksivärinen lakkaus? Mitä tuumitte?

Enivei, kynsistä tuli ihan kivat, vaikkakin menivät jo vuorokauden päästä vaihtoon, kun eivät tykänneet saunasta.


Kynsillä:
 • Essie Sugar Daddy
 • Color Club East Austin
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou Minimal 10 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tosi kivan simppelit! Mulle jotenkin kynnet on koristeltu sitten vasta, kun pohjalakan lisäksi on jotain. Oli ne pohjat tehty sitten millä tavalla tahansa. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit lakkaukset ^.^
  Miulla kans tulee välillä lakkauksia tehdessä fiilis, että jotain pitää vielä laittaa kynsille, muuten ne ei ole koristeltu vaikka kynsillä olisi tyyliin liukuvärjäys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tämä harrastus on ajanut siihen, että kynsillä pitää aina olla leimat tms :D Kiitos!

   Poista