maanantai 23. huhtikuuta 2018

Taas sitä mandalaa

Niin kuin viimeksi jo varoittelin, jumitan hiljattain hankkimassani Moyou Londonin Mandala 14 -laatassa. Mun on vaan tehnyt mieli heti kokeilla useampaa kuviota siitä, mikä on blogin kannalta ehkä vähän tylsää, mutta näillä mennään.

Mutta, ennen kuin tarinoin kynsistä sen enempää, mun pitää julistaa eräs ilouutinen: MUSTA TULI LAUANTAINA TÄTI! Ihan mahtavaa <3 Tämä on ihan erityistä, nyt kun vanhemmistani tuli myös isovanhempia. Tytsy tulee hukkumaan pusuihin!


Sitten takaisin kynsiin. Tähän lakkaukseen halusin käyttää jotakin melko tummaa lakkaa, mutta kuitenkin tarpeeksi vaaleaa jotta mustat leimat näkyisi. Lakaksi valikoitui piCture pOlishin Sisters. Leimoja väritin ihan pikkuisen saman merkin Cherishillä ja koko lakkauksen mattasin G'Day Matte -päällyslakalla.

Leimadecaleiden kanssa jouduin taas vähän taistelemaan, ja teinkin loppujen lopuksi vasemman käden keskisormen ja nimettömän lakkaukset kokonaan uudestaan. Mun ongelma on se, että kun teen decalin suoraan leimasimeen ja sen kuivuttua koitan siirtää leiman kynnelle, nuo ei-väritetyt osat eivät jää kynteen kiinni. Tänään ratkaisin asian niin, että leimasin decalit vielä nihkeän lakan päälle, mutta siinä on taas vaarana, että alla oleva lakka ruttaantuu. Onko tähän olemassa jokin niksi, josta mä en ole tietoinen?

Nyt ei muuta kuin ihanaa huhtikuun viimeistä viikkoa!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Sisters
 • piCture pOlish Cherish
 • piCture pOlish G'Day Matte
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Mandala 14 -leimauslaatta

5 kommenttia:

 1. Onnea tuoreelle tädille! Itse olen jo kolminkertainen täti, mutta veikkaan, että tämän enempää lapsosia ei omille sisaruksille tulekaan. :)
  Ei musta ole paha jumittaa laatassa, kun kerran näin ihania lakkauksia saat aina aikaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ollut hieman paineita, kun en ole "tuottanut" lapsenlapsia vanhemmilleni, jotka todellakin olisivat ihania isovanhempia, enkä oikein koe kutsumusta perheen perustamiselle (täytyy selvennykseksi mainita, ettei mua missään nimessä ole painostettukaan lapsia hankkimaan). Helpotti suuresti, kun veljeni hoiti homman :D Toivon toki että saan vielä lisääkin täditettäviä, mutta tämä yksikin saa mut pakahtumaan <3

   Poista
 2. Onnea tädille ^.^
  Mie ihailin näitä kynsiä jo instassa, nää on älyttömän nätit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 3. Toi mattaus toimii näissä upeasti. Kauniit :)

  VastaaPoista