keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Sun, Sea and Sand in My Pants

Tänään esittelyyn pääsee OPI:n uudesta Lisbon -kokoelmasta valloittava keltainen lakka. Lakan nimi Sun, Sea and Sand in My Pants kuvastaa jotenkin ihanasti kesää ja etenkin lomamatkoja. Vaikken ole mikään rannalla makoilija -tyyppi ja vielä vähemmän vesipeto, rakastan olla meren äärellä ja kävellä paljain jaloin rantahiekalla. Vielä siihen päälle auringon lasku tai aikainen aamu, niin mä olen täydellisen tyytyväinen.


Sun, Sea and Sand in My Pants mun makuun aivan täydellinen keltainen. Mä en oikein välitä sellaisesta ihan perus keltaisesta. Enkä pastellikeltaisesta. Neonkeltainen on ihan hauska kynsillä silloin tällöin. Murretut keltaiset, kuten sinapinkeltainen on ihana. Tämä taittaa aika reilusti oranssiin ja on selkeästi tummempi kuin peruskeltainen. I-HA-NA!

Näissä kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta. Lakkasin illalla tosi myöhään kynnet ja järjen äänen huutaessa nukkumaan menoa, jätin kerrokset kahteen, vaikka kolmas olisi ollut paikallaan täydellisen virheettömän lopputuloksen saamiseksi. Tulos on kuitenkin ihan ok kahdellakin kerroksella ja vähän tarkemmalla työllä varmasti täysin riittävä.

Koristeluiksi valitsin leimat MoYoun Mandala 14 -leimauslaatasta. Leimauslakkana toimi samaisen merkin tummanharmaa Night Sail. Pienet yksityiskohdat leimoista väritin Dependin hopealla 223:lla.

Sun, Sea and Sand in My Pants ilmeistyi nyt kesäkokoelmassa ja kesään tämä tottakai sopiikin, mutta uskon että tämä on murretun sävynsä ansioista ihana myös syksyllä. Mutta syksy pysykööt vielä jossain kaukana tulevaisuudessa, nyt keskitytään kevääsen ja kesään!


Kynsillä:
  • OPI Sun, Sea and Sand in My Pants
  • MoYou London Night Sail -leimauslakka
  • Depend 223 (leimoissa)
  • MoYou London Mandala 14 -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia: