sunnuntai 21. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 14: The Place To Be

No niin, mennäänpä taas haasteessa eteenpäin. Tällä kertaa pitikin miettiä paikkaa jossa haluaisin olla ja ihan ensimmäinen ajatus oli Lappi, sillä olemme menossa perheeni kanssa Leville ensi keväänä viikoksi. Reissuun lähtee mukaan minun ja mieheni lisäksi vanhempani, kaksi veljeäni ja heidän puolisot sekä yksi karvainen kaveri. Voitte varmaankin arvata että kahdeksan työssä käyvän aikuisen ei ole ihan helppo järjestää samalle viikolle lomaa, joten tästä on puhuttu jo muutaman vuoden ajan ja nyt se vihdoinkin toteutuu. Odottavan aika on pitkä.

MUTTA mun haastekynnet ei liitykään tähän, tuo oli se ensimäinen ajatus, mutta ei sitten päässyt kynsille asti. Olin jo etukäteen miettinyt etten halua tehdä kynsilleni maisemaa tai selkeästi jotakin paikkaa, vaan jotakin mikä muistuttaa tästä paikasta. Näin pimeän talven keskellä reissu jonnekin aurinkoisempaan paikkaan tulisi tarpeeseen ja yleensä olemmekin lähteneet johonkin, mutta tänä talvena se jää väliin tuon Levin reissun takia. Mun tekisi mieli käydä Marokossa, joten siitä inspiroituneena tein nämä kynnet :)


Eli niinkuin näkyy, aurinkoa, hiekkaa ja palmuja ei näissä kynsissä ole, vaikka ne kaikki on kyllä mielessä hyvinkin vahvasti. Tein siis quatrefoil-kynnet tuollaisilla hieman mausteisilla sävyillä ja kyllä nämä mulle tuo vähän Marokko-viboja, vaikken ole siellä koskaan käynytkään.


Lakkasin peukalon, etu- ja pikkusormen Ciatén joulukalenterista tulleella upealla Silhouettella. Tämä on tumma viininpunainen/burgundy lakka kultaisella ja viininpunaisella shimmerillä. Kerrassaan kaunis tapaus ja levittyikin helposti. Kynsissä kaksi tai kolme kerrosta, en enää muista tarkasti vaatiko kolmannenkin. Nimettömän ja keskisormen lakkasin Color Clubin shampanjan värisellä Apollo Starilla ja näihin kynsiin tein myös nuo quatrefoil-kuviot dotting toolin avulla.

Tämä kuvio ja nämä värit tuovat mulle vahvasti mieleen juurikin Marokon ja myös koristeellisen idän, vaikka ei tämän kuosin juuret taida sielläpäin ollakaan :)


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Ciaté Silhouette
 • Color Club Apollo Star
 • Sesche Vite -pikakuivattava päällyslakka

 No, onko näissä mitään Marokkoa? Mikä paikka sinulle tulee näistä mieleen?

10 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset! Mulle tulee mieleen taas ihan jotain muuta kuin sulle, näin sesonkiin sopien ihan vain suklaa ja joululahjapaperit... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Jouluiset nämä onkin ja mulle nämä onkin osittain myös "sesonkikynnet" :D

   Poista
 2. Hienot! Pitäisi kanssa kokeilla tuota quatrefoil -tekniikkaa :)
  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! ^_^ Kokeile ihmeessä, ei tämä ydinfysiikkaa ole, vaikkakin mulla on hieman haasteita saada kuviosta tasaista ja nättiä :D Mutta mitä olen monien muiden tekeleitä katsonut niin tosi upeaa ja siistiä jälkeä ON mahdollista tehdä!

   Poista
 3. Hienot suorat ja symmetriset quatrefoilit :)! Muuten jos et ole vielä huomannut niin Tampereen Stockalle on tullut MACin meikkejä, tulivat kuulemma pari viikkoa sitten. Kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Mä kuulin tuosta uudesta MACin pisteestä, mutta en ole vielä ehtinyt käymään. Jee vihdoin, mahtavaa! Joulun jälkeen menen kyllä tsekkaamaan ^_^

   Poista
 4. Ihan täydellisesti onnistuneet nuo quatrefoil kuviot! :o oikein kaunis kokonaisuus, ja juurikin nuo värit mulla tulee Marokosta mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Roosa! <3 Tämä lämmittää mun sydäntä, koska mä aina ihailen muiden tekemiä quatrefoileja ja harmittelen omia vinkuroita, mutta kai sitä on vain kriittinen omille tekeleille. Joten iso kiitos :)

   Poista