torstai 18. joulukuuta 2014

Double Pearly

Halusin päästä testaamaan aiemmin tässä kuussa Ciatén joulukalenterista saamiani helmenpuolikkaita. Päätin tehdä kynsistä hyvin yksikertaiset, eli samaa lakkaa kaikkiin kynsiin ja sitten vain helmiä koristeeksi.


Valitsin lakaksi tällä kertaa kesällä Portugalista ostamani Kikon 500 Pearly Oleander Pinkin. Nimikin sopi niin kivasti helmimanikyyriin. Kyseessä on violetinpinkki shimmerlakka oikein hyvällä koostumuksella. Tämä peittää jo melkein yhdellä kerroksella, mutta pitkiin kynsiin kannattaa laittaa kaksi kerrosta jotta lopputulos on varmasti tasainen. Shimmer on lähinnä pinkkiä, vähän se tuntuu myös shitaavan hopeaan... tai sitten kultaan. Mä en ota tästä nyt mitenkään selkoa, hirveän hankalaa kun ei ole päivänvaloa saatavilla. Mutta oli miten oli, kaunis on sävy ja lakka :)


Asettelin noita Ciatén helmenpuolikkaita swarovski-strassien ja vaalean violettien helmien kanssa ryppäinä keskisormiin ja nimettömiin, muihin kynsiin laitoin yhden helmen. Mulla ei ole aikaisemmmin ollut näin suurikokoisia helmiä kynsillä, joten hieman niitä aluksi vierastin. Tuntuivat sellaisilta isoilta möhkäleiltä, mutta kyllä niihin pian tottui. Violetit helmet ei juuri erotu valkoisista, ovat niin vaaleita. Näkyivät kuitenkin luonnossa hieman paremmin kuin näissä kuvissa.

Tuo pullo on muuten ihan super suloinen kun se on täynnä noita helmiä. Ei tuollaista edes viitsisi pitää piilossa kaapissa :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Kiko 500 Pearly Oleander Pink
  • Ciaté Girl with a Pearl
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • vaalean violetteja helmenpuolikkaita
  • swarovski-strasseja

Tämä lakkaus oli sen varran yksikertainen, ettei mulla ole näistä tämän enempää tarinoitavaa. Jospa piakkoin saisin tänne taas jotain #ablecaw14 -haasteeseen liittyen. Mutta hei, mullapa onkin enää huominen töitä ja sitten on koko ensi viikko vapaa jeeeee! Unta, ruokaa, unta, ruokaa, ruokaa, unta...

2 kommenttia: