torstai 11. joulukuuta 2014

#ablecaw 14 Week 12: Pretty In Pink

Tällä kertaa haastekynsissä pinkkiä, aiheena siis "Pretty In Pink". Tämähän on toinen viime viikon haasteista, mutta koska silloin ei aikatauluihini pinkin kynnet pikkujoulujen takia sopineet, tein ne nyt. Osallistuin hiljattain Charming Nails -blogin 6-vuotis synttäriarvotaan ja ilokseni arpaonni osui kohdalleni! Palkinto sisälsi lakkoja, siirtokuvia, MoYoun leimalaatan ja poskipunan. Ihana palkinto, kiitos Taina! :)

Yksi palkinnon lakoista oli Sally Hansenin Sweetie Pie ja päätinkin lakata sillä nämä haastekynnet.


Lakka on väriltään aivan ihastuttava. Tämä on sellainen lämmin pinkki persikkaisella vivahteella. Tosi kaunis. Koostumus ei ole parhaasta päästä, lakkasin tätä kynsilleni kolme kerrosta ja sanoisin että olisi vaatinut neljännenkin täysin tasaiseen lopputulokseen. Kaunis sävy kuitenkin voittaa huonot puolet ja ehdottomasti pidän tämän kokoelmassani!


Lakkasin siis kaikki kynnet Sweetie Piella ja lisäsin hieman kynsien tyviin Yves Rocherin hopeista hile-/hiekkalakkaa. Lopuksi lisäsin keskisormeen ja nimettömään parit swarovski-strassit ja lakkaus oli sillä valmis.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Sally Hansen Sweetie Pie
 • Yves Rocher Argent givré
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • swarovski-strasseja
  
Tällaista tällä kertaa, simppeliä ja nopeaa!

8 kommenttia:

 1. Uuuupea lakka! Ja koristelutkin on todella kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet :) Ihmettelen tässä, että miten sä saat sun kynnet pysymään noin pitkinä ja hyvänmallisina, vaikka ilmat ovat kylmenneet?=D
  Terv. Kohta nysäkynsi kun kulmat napsahtelevat vuoron perään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Xalla! Kyllä mullakin kynnet välillä napsuu poikki, mutta olen Trindin Nail Repairin ja Balsamin avulla saanut vähennettyä kynsien liuskottumista ja sitä myötä myös katkeilua. Mutta juuri tuon kuvissa näkyvän vasemman käden keskisormen kynsi lohkesi TODELLA alhaalta ja mun oli laitettava siihen paikka, koska sitä ei voi lyhentää niin paljoa että saisin lohkeaman pois. Ja nyt se sitten onkin tuollainen muotopuoli :D Kynsien mallista sen verran, että viilaan lasiviilalla kynsien kärkien lisäksi myös sivut ja uskon sen estävän lohkeamista. Kynteni myös kasvavat ihan mega vauhtia, joten vaikka nyt viilaisin kynteni lyhyeksi, viikon päästä ne on jo tosi paljon pidemmät. Tämä on sekä huono että hyvä asia :D

   Poista
 3. Nätit kynnet. :) Ja ei uskois että Yves Rocherilta sais noin nätin glitterin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milba! :) Mä tilasin Yvesiltä muutaman ihanan vartalotuotteen kun sinne oli tullut joulujutut. Siinä sitten samalla tilasin tämän lakan, kun en ole koskaan omistanut kyseiseltä merkiltä kynsilakkaa. Oli myös puoli-ilmainen, joten tyytyväinen olen :)

   Poista