tiistai 2. joulukuuta 2014

#ablecaw14 Week 11: Winter Wonderland

Haaste on jäänyt hieman taka-alalle viime viikon aikana, mutta korjaan nyt asian. Nythän mennään jo viikkoa 12, mutta koska viime viikolla en saanut julkaistua haastekynsiä lainkaan, näytän ne sitten näin vähän jälkijunassa. Tällä kertaa aiheena oli talven ihmemaa. Mun olisi ihan hirveästi tehnyt mieli tehdä ihanat hopeaglitteriset talvikynnet, sellaisiin kun materiaalia on, mutta päädyin kuitenkin käyttämään KBShimmerin Snow Much Funia, sillä se todella ansaitsi jo päästä kynsille. Hankin lakan joskus viime keväänä ja siitä lähtien raukka on odottanut talvea ja kynsille pääsyä.


Lakkasin ensin kaikkiin kynsiin pari kerrosta China Glazen Capacity To See Beyondia. Lakka ilmestyi syksyllä The Giver -kokoelmassa ja on erittäin hyvin käyttäytyvä taivaansininen creme. Tykkään! Nimettömään, keski- ja etusormeen lakkasin CTSB:n päälle pari kerrosta tuota Snow Much Funia. Lakassa on läpikuultava sininen jellypohja, pientä valkoista-, sinistä- ja hologlitteriä, isoja pyöreitä glittereitä sekä valkoisia lumihiutaleen muotoisia glittereitä. Kerrassaan söpö tapaus :)

Koska en ollut aikaisemmin käyttänyt Snow Much Funia ja siinä on jo itsessään paljon tavaraa, päädyin tapojeni vastaisesti jättää lakkauksen ilman sen kummempia koristeluja. Ihan hyvä niin, muuten lopputulos olisi varaan ollut aika sekamelska.

Nyt pitäisi vaan muistaa käyttää tätä useamminkin tänä talvena, koska heti kevään kynnyksellä tämä lakka joutaa odottamaan taas seuraavaa talvea. Ei ole toivoakaan että voisin lakata tällä muulloin kun talvella. Nytkin teki tiukkaa kun ei ollut lunta ;DKynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • China Glaze Capacity To See Beyond
 • KBShimmer Snow Much Fun
 • Glisten & Glow HK Gilr Top Coat

Mikä on sinulle se ehdoton talvilakka, jota ei voi muina vuodenaikoina käyttää?

16 kommenttia:

 1. IHANAT. Aah, mun silmä suorastaan lepää. Sininen <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Mäkin niiiiiin tykkään sinisestä kynsillä :)

   Poista
 2. Nämä ovat upeat! Ei voi muuta sanoa :). Olen niin onnellinen, että CTSB kököttää tuossa pöydällä nenän edessä vihdoin ja viimein...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Malle! ^_^ Mäkin sain vasta hankittua CTSB:n, vaikka kokoelman julkaisusta asti olen sitä himoinnut. Oli hyvä ostos, ihana lakka!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Varo ettei valu paidan rinnuksille asti :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä on molemmat kovasti mun mieleen :)

   Poista
 5. Ihanan värinen lakkaus :)!!! Toi Capacity to See Beyond on niiiiiin kaunis lakka, mä oon miettinyt että onkohan se kuinka saman värinen kuin Opin Can't Find My Czechbook.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :) Mulla ei ole Can't Find My Czechbokia, mutta kyllähän nuo aika lähellä tuntuu olevan, mitä nyt olen tuota OPIa kaupassa hypistellyt. CFMC ei kuitenkaan ole ehkä ihan noin kirkas sävy kuin CTSB...? Taitaa olla vähän sellainen ööö.... tuhkaisempi :D Mä olen muuten jahkaillut ikuisuuden tuon OPIn hankkimisen kassa, se on aivan ihana mutta silti vielä jäänyt hankkimatta. Toki en tiedä onko sille tarvettakaan nyt enää, kun on nyt tämä lakka. Mutta sanoisin että dupeja lakat eivät ole kuitenkaan :)

   Poista
 6. Ihanat lakkaukset ^.^
  Miulla on juuri työn alla vasta tämä haaste :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onneksi näitä haasteita voi toteuttaa näin jälkikäteenkin :)

   Poista