sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikkujoulukynnet

Vietimme toimiston jengin kanssa pikkujouluja viime perjantaina, joten kynsille piti saada jotakin teemaan sopivaa. Lakkoja valitessa silmiini osui China Glazen Ruby Pumps, tuo joululakkojen ykkönen. Lakka on niiiin kaunis punainen, suorastaan pullotettua kultaa ja timantteja. Siis jos ne olis punaisia. Ja nestemäisiä.
Mun lakka on kokoa mini, joten täytyy varmaan hankkia iso pullo ennen kuin tuo ehtii loppumaan. Harvoinhan sitä tulee käytettyä, mutta joulun aikaan se on must.


Näissä kuvissa lakka näyttää paljon kirkkaamman punaiselta kuin se todellisuudessa on. Luonnossa se on tumma, syvä punainen kirkkaamman punaisella shimmerillä/mikroglitterillä. Lakkasin Ruby Pumpsilla kaikki muut kynnet paitsi nimettömän, siihen valistin Zoyan Cosmon tuomaan lakkaukseen lisäsäihkettä, pikkujouluista kun oli kysymys. Mä kun jätin paljettivaatteet tällä kertaa kotiin, niin piti yrittää jollain paikata asiaa ;)


Tilasin hijattain eBaystä erilaisia metallisia ohuita kynsikoristeita ja tähän lakkaukseen niistä pääsi mukaan lumihiutaleet. Nuo on ihan super söpöjä, mutta poiston kanssa mulla oli vähän ongelmia. Tai siis, ei varsinaisia ongelmia, irtosivat kyllä kynsiltä ihan hyvin, mutta noihin sakaroihin jäi niin paljon vanulapusta sitä hitulaa kiinni että jouduin heittämään hiutaleet pois. Olin siis ajatellut ettei niitä tarvitsisi heittää käytön jälkeen pois, vaan putsaisin ne käyttäisin uudestaan. Mutta ei sitten :/ Lumihiutaleiden kaveriksi lisäsin vielä swarovski-strasseja ja niinkin yksikertaisesti syntyivät nämä kynnet.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • China Glaze Ruby Pumps
  • Zoya Cosmo
  • Seche Vite -pikuivattava päällyslakka
  • lumihiutale-koristeita
  • swarovski-strasseja

Mitä tykkäät pikkujoulukynsistäni? Entä löytyykö sieltä Ruby Pumpsia?

18 kommenttia:

  1. Todella kauniit kynnet! Aivan äärettömän suloisia nuo lumihiutaleet, harmi että jouduit heittämään pois :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On mulla noita hiutaleita onneksi vielä lisää :)

      Poista
  2. Upeat! Mullakin tuo ruby kuumottelee laatikossa, kun vaan ehtisi lakkaamaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^ Lakkaa nyt äkkiä tuolla ennen kuin joulun aika ehtii mennä ohi! :D

      Poista
  3. Mielettömän kauniit!! Ruby on ihan paras joululakka! :D

    VastaaPoista
  4. Ihanaisen jouluiset kynnet! Ruby Pumps on kaunis lakka ja olet vanginnut kameralla tosi hyvin sen kauneuden, vaikka se ei tosiaankaan ole mikään helpoin kuvattava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tintti, mutta täytyy myöntää että jos lakka näyttää kuvissa hyvältä niin se on todellakin vain sattumaa! :D

      Poista
  5. Upeat kynnet! Ruby ei ole eksynyt vielä omaan Helmeriini mutta onneksi sieltä löytyy muutama hyvä kilpailija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle! Mitkä on sun lempparit (punaiset) joululakat? :)

      Poista
  6. Kauniit kynnet :) Mulla Ruby odottelee vielä vuoroaan ku en oo keksiny mitään kivaa koristelua sille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinkerbell! Ei niiden koristeluiden tarvitse olla tämän kummemmat kuin mullakaan tässä, lakka on itsessään niin kaunis :)

      Poista
  7. Harmittaa niin paljon että jäi toi ostamatta :/ on meinaan nii kaunis lakka että huh! Kyllä toi zoyakin kauniisti kimaltelee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihana! Mullakin on tosiaan vaan tuo minipullo, pitääpä tsekata jos eBaysta löytyisi iso pullo :)

      Poista
  8. Oikein pikkujouluiset! ^^
    Molemmat lakat löytyy, mutta en osaa tuota Cosmoa mihinkään yhdistää, koska en osaa päättää onko se kultainen vai hopea. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Cosmo on selkeästi enemmän hopeinen, vaikkakin kyllähän siitä pieni häivähdys kultaakin löytyy. Ajattele ennemmin niin, että voit yhdistää sen mihin tahansa, koska siinä on molempia, kultaa ja hopeaa! :)

      Poista