lauantai 6. joulukuuta 2014

Ciaté Joulukalenteri: Luukut 1-6 + kierrätysmani

Mä en olekaan vielä esitellyt täällä mun ihanaa joulukalenteria! Mies veti pisteet kotiin ja osti mulle lahjaksi Ciatén Mini Mani Manor -joulukalenterin (oot paras!) <3 Kalenteri sisältää joka päivä yhden lakan tai vaihtoehtoisesti kynsikoristeita. Vitsi tämä on ihana!


Päätin esitellä kalenterista tulleet lakat aina näin isompina satseina, sillä en millään ehdi postata niitä tänne joka päivä yksitellen.


Tässä siis ensimmäisen kuuden päivän saldo vasemmalta oikealle: Headliner, Sharp Tailoring, Girl with a Pearl, Members Only, Sloaney, Sweetie ja Runway Ribbon.


Headliner on kaunis tumma turkoosi creme. Ihan samaa sävyä mulla ei vielä olekaan ja tämä on tosi kaunis. Sharp Tailoring on aivan ihana beigenharmaa nude, joka sisältää shimmeriä. Shimmer on jotakin kullan ja hopean väliltä, mun mielestä ei aivan selkeästi kumpaakaan. Olkoot vaikka valkokultainen. Tätä ehdinkin jo kokeilla, siitä lisää postauksen lopussa :)


Kolmantena päivänä kalenterista tulikin lakan sijaan valkoisia erikokoisia helmenpuolikkaita, tämän pullon nimi on Girl with a Pearl. Tämä oli iloinen yllätys ja tulee varmasti käytettyä. Musta on vain mukavaa kun kalenterista tulee muutakin kun lakkoja. Neljännestä luukusta tuli Members Only. Lakka on hyvin läpinäkyvä nude kultaisella shimmerillä. Tällä tuskin saa peittävää jälkeä, joten ajattelin kokeilla ranskalaisen manikyyrin pohjana. Kaunis tämäkin.


Viidentenä päivänä luukusta ilmestyi Sloaney, Sweetie -niminen tikkuhilelakka. En tykkää, tikkuhile ei ole mun juttu, joten ei tule käyttöön. Ja tänään, kuudentena päivänä tuli Runway Ribbon, punainen mikroglitter. Mulla on jo varastossa punaista mikroglitteriä, ei ehkä ihan samaa sävyä, mutta melkein kuitenkin. Kaunistahan tuo on, mutta ei ehkä kovinkaan tarpeellinen mulle :)

Tämä kalenteri on kyllä ollut aivan ihana ja tulee ihan lapsuus mieleen kun joka päivä oon innoissani avaamassa uutta luukkua. Tästä on tehtävä joka joulukuinen tapa!

Mutta sitten niihin kynsiin. Mun oli heti päästävä testaamaan toisena päivänä tullutta Sharp Tailoringia, koska mulla ei ole lakkakokoelmassani mitään tuon tapaistakaan lakkaa. Mutta koska ajanpuute iski ja tiesin etten a) ehdi koristelemaan kynsiä ja b) edellisen lakkauksen keskisormen puhdistaminen olisi ollut hidasta, päätin tehdä kierrätysmanikyyrin. Eli jätin täällä nähdyistä lakkauksista keskisormen koristelut poistamatta ja käytin ne myös tässä lakkauksessa.


Mulla ei tosiaan tämän väristä lakkaa ole entuudestaan. Tämä on samaan aikaa harmaa ja vaaleanruskea/beige. Taitaa mennä kategoriaan nude, vaikkakaan ei ns. ihonvärinen olekaan. Tuntuu että nykyään on tuo nuden määritelmä hieman venynyt, joten menkööt sinne ;) Shimmer on tässä lakassa kohtalaisen huomaamatonta, mutta kuitenkin tosi kaunis ja hienostunutkin.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot Black
 • Ciaté Sharp Tailoring
 • Seche Vite -pikuivattava päällyslakka
 • mustia niittejä
 • swarovski -strasseja
 • hopeisia hex-glittereitä

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea kierrättää edelliset kynnet! Ja vitsit mitä ihanuuksia tuossa kalenterissa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä toimi kiirreessä tosi hyvin, ei tarvinnut koristella kynsiä ja silti sai näyttävät kynnet ^_^ Tuo kalenteri on niin paras <3

   Poista
 2. Tosi kiva idea tosiaan tuo kierrätysmani, ja tässä tapauksessa kannattavakin, sillä tuo keskisormi on edelleen vaan ihan järkkyupea <3 Ja hei, kivoja lakkoja on tullut, pointsit miehellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onneksi tuo keskarin koristelu sopi hyvin tähänkin!

   Poista
 3. Tuo kalenteri on mun haave. Ehkä ens vuonna! :D
  Nätti lakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanki ihmeessä ensi vuonna, mun ainakin täytyy hankkia tämä silkloinkin! Kiitos :)

   Poista
 4. Meillä on näköjään kalenteri samassa syklissä! :) Mitä olen Instagramista huomannut, lakat ovat eri kalentereissa eri järjestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen luullut että kaikissa kalentereissa lakat on samassa järjestyksessä :O Hmmm... Outoa!

   Poista
 5. Edelleen ihastelen tuota keskisormea! Kaunis lakkaus:)
  Oliko Sharp Tailoring muuten millanen laadultaan? Mä otan alkuvuodesta vasta tehtäväks lakata joulukalenterilakoilla, niin olis mielenkiintosta tietää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! ^_^ Sharp Tailoring on ihan hyvä laatuinen, enpä muuten huomannutkaan sen laadusta kirjoittaa itse postaukseen! Näihin kynsiin laitoin sitä kaksi kerrosta, mutta jos aikaa olisi ollut enemän, olisin vielä lisännyt kolmannenkin. Mutta ei moittimista, vähän paksu koostumus mutta ei hankala :)

   Poista
  2. Kiitos paljon tiedosta! Aika normi Ciaté siis varmaankin:)

   Ja niin vielä tuosta kalenterin järjestyksestä! Edellisvuosina (ja siispä tänäkin vuonna) kalentereita on kahta erilaista: toinen on tämä perus, joka on sullakin ja kaikkialla myynnissä paitsi Sephorassa. Se toinen versio on tehty vaan ainoastaan Sephoraan myyntiin, joten sieltä ostetuissa on eri lakkoja ja järjestys:)

   Poista
  3. Ai mä en tiennytkään että Sephorassa on eri versio! Mulla kun tuo somen käyttö rajoittuu lähinnä faceen, niin tällaiset jutut jää monesti huomaamatta vaikkapa instasta. Kiitos tiedosta! :)

   Poista