perjantai 26. kesäkuuta 2015

Leimojen väritystä vääränlaisella lakalla eli älä tee näin

Kuten otsikko kaikessa komeudessaan kertoo, päätin kokeilla leimojen värittämistä. Lakkavalinta osoittautui hyvin pian vääräksi - liian peittävää tavaraa. Mutta vaikka lopputulos ei ole ihan sitä mitä piti, tykkään näistä silti. Sotkuista huolimatta. Ja hei! Mulle on jenkeistä tulossa OPIn uudet vesivärilakat, Color Paintsit, niillä tuskin voi mennä pieleen joten postia odotellessa! :)


Tuo vääräksi valinnaksi osoittautunut lakka oli siis Maybellinen viime kesänä ilmestynyt Coral Heat. Lakkasin sillä kokonaan peukalon, etu- ja pikkusormen. Tämä oli liian peittävä lakka leimojen värittämiseen, sillä se peitti alleen leiman mustia reunoja ja lopputuloksesta tuli hieman sotkuinen. Mutta koska tuo lakka on niin ihana ja muuten tämä on mielestäni onnistunut lakkaus, en anna sen kummemmin haitata.


Noihin leimakynsiin lakkasin ensin alle kaksi kerrosta Ginan valkoista. Leima on MoYoun Bridal Collection 07 -laatasta. Leimalakkana käytin taas Konadin mustaa, joka toimii erittäin hyvin tarkoituksessaan. Leimojen värityksen Coral Heatilla tein pienen dotting toolin ja hammastikun avulla.

Korallikynsiin laitoin kaikkiin vielä pari swarovski-strassia tuomaan vähän blingiä. Kaiken kaikkiaan pidän kesäisestä kokonaisuudesta ja ehkäpä jatkossa osaan valita värityslakan hieman paremmin.


Kynsillä:
  • Dermosil Smoothing nail foundation
  • Maybelline Coral Heat
  • Gina Tricot White
  • Konad musta leimalakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • MoYou Bridal Collection 07 -leimalaatta
  • swarovski -strasseja

Enää yksi päivä töitä ja sitten viiden viikon loma aaaah! Loma alkaakin mukavasti maalla, kun lähdetään lauantaina anoppilaan. Sunnuntaina on allekirjoittaneen synttärit (en kylläkään erityisesti iloitse tästä asiasta) ja keskiviikkona lähdetään Kroatiaan! Helle ja kirkas meri todellakin jo houkuttelevat...

Niin ja hei, edellisessä postauksessani mainitsin aikomuksistani tehdä jossakin vaiheessa kesällä Instagram-tili blogilleni ja arvatkaapa mitä! Mä olinkin lännen nopein ja tein se jo! Eli Mint! löytyy jatkossa myös instan puolelta ja käyttäjätunnukseni on maijumint. Eihän siellä juuri mitään vielä ole, mutta hiljaa hyvä tulee. Lisään sinne kynsiäni ja muuta kynsiharrastukseen liittyvää ja sitä kautta saattaa päästä myös blogia paremmin kurkkimaan että mikä tyyppi täällä oikein kirjoittelee :) Haluaisin myös itse seurata kynsitaitureita instan puolella ja toivoisinkin että suosittelisitte mulle omia ulkomaisia suosikkejanne! Vinkkejä kehiin!

8 kommenttia:

  1. Oih, niinkuin sanoit, on kokonaisuus kömmähdyksestä huolimatta kaunis! :) ♥ Ja ihanaa että sullakin on nyt insta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! Kiva ettei pikku sotku haittaa :)
      Nyt mäkin elän nykyaikaa instan kanssa :D

      Poista
  2. Mulle kävi kanssa kerran näin! Olin aivan vakuuttunut, että kyllä mä pystyn maalaamaan rajojen sisäpuolelta ihan millä vaan lakalla. Siihen mitään vesivärejä tarvita, pyh. Eihän se ihan niin mennyt :). Mä en kyllä näistä olisi edes huomannut mitään fibaa, kun olet käyttänyt vaan yhtä väriä. Jotenkin se näyttää kuuluvan tyyliin eikä näytä yhtään mokalta! Nyt mä meen lisään sut instaan <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiva kuulla ettei näytä heti mokalta! Jatkossa osaan valita lakat vähän paremmin ja ymmärrän oman rajallisuuteni mitä tulee millin kokoisten asioiden värittämiseen kynsilakalla ja hammastikulla :D Siellähän sä jo instassa olitkin, kivaa <3

      Poista
  3. tekevälle sattuu ! :) kauniit kuitenkin <3 kun tulee instassa ilmoitus "iidaaija alkoi seurata sinua" se olen minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä sattuu ja virheistä oppii, kuinkas muutenkaan :) Mukava kuulla että tykkäät kuitenkin, kiitos paljon! Ja mä jään odottelemaan sua instan puolelle ilmestyväksi <3

      Poista
  4. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut ja oikein onnistunutta matkaa Kroatiaan! Kaveri on käynyt Kroatiassa ja kehui kovasti että on upea ja kaunis maa.

    Kynnet ovat hienot, enkä olis näissä mitään ongelmaa huomannut ellet olisi sitä erikseen maininnut. Leimaukset on ihan kohdillaan ja strassit antaa just sopivasti säihkettä :).

    Vesivärilakat on nyt suurinta hottia, mäkin laitoin Essien kaikki Silk Watercolorsit tilaukseen ja pääsen hakemaan ne tänään postista, jippii! Kiva seurata, minkälaisia hienouksia kukin kynsibloggari vesivärilakoista loihtii kynsilleen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! Kroatiaa on kyllä kehuttu kovasti ja mitä oon netistä tutkaillut niin uskon että iskee muhunkin! Mies on ihan innoissaan kun Dubrovnikissa odottaa King's Landing :) Mä en ole edes ajatellut pakkaamista tai lähtövalmisteluja vielä ja illalla kaiken pitäis olla valmiina. Nooh, onhan mulla koko päivä aikaa :)

      Kiva että moka ei loista heti kättelyssä, mukavaa että pidät lakkauksesta!

      Mustakin on kiva seurata mitä muut kynsityypit tekee vesivärilakoilla. Taidan tarvita hieman inspiraatiota, jotenkin tuntuu hieman vieraalta tuo lakkatyyppi, vaikka Sheer Tintsit omistankin. Mutta ainakin aion kokeilla tuota leimojen värittelyä ja sitten haluan ehdottomasti testata noita glitterlakan päällä :)

      Poista