keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Neonhelpotus

Mulle tuli edellisten melko värittömien kynsien jälkeen tosi kova tarve saada neonia kehiin. Yritin vastustaa kiusausta ja lakkasinkin kynteni ensin toisilla lakoilla, mutta kirkkaudellaan verkkokalvoja polttavan sävyn tarve oli niin kova, että poistin ne ja vaihdoin China Glazen Sun Worshipperiin. Aaaaah kun helpotti!


Harmikseni en saanut todellista väriä toistumaan kuvissa ja mun ruskettuneet kädet on näissäkin kuvissa ihan valkoiset :( Mä niin haluaisin saada kuvia ihanista neonlakoista rusketuksen kanssa, mutta jostain syystä se ei nyt onnistu. En erityisemmin ihaile rusketusta ja jopa hieman välttelen aurinkoa, mutta kyllähän se näyttäisi kuvissa kivalta :D Mutta onneksi lakkaus on mieleinen ja näissä kynsissä onkin kaikki elementit mun makuun!


Sun Worshipper on upea kirkas oranssinkeltainen, mutta vähän hankala tapaus. Ensinnäkin tämä melkein vaatii alleen valkoisen lakan jotta väri tulee kunnolla esiin ja toiseksi tässä näkyy helposti kaikki epätasaisuudet. Mun mielestä tätä kannattaa laittaa reiluja kerroksia mahdollisimman nopeasti ja vähillä sudinvedoilla. Lopputulos on kuitenkin upea ja pienet epätasaisuudethan saa peitettyä koristeilla, eikö vaan :D


Olin lakannut kynteni edellisenä iltana ja sopivasti aamupäivällä postista kolahti (loma <3) Born Pretty Storen paketti. Päätinkin sitten heti käyttää heiltä saamaani leimauslaattaa. Laatta on Qgirl-022 ja siinä on erilaisia tosi kivoja kukkakuvioita. Käytin kahta erikokoista kukkaa, ovat muuten samanlaisia (alemmassa kuvassa etualalla). Kuvat nousivat moitteetta ja tykkään niistä kovasti. Päälle lisäsin hieman hopeaa glitterlakkaa jostain ö-mapin lakoista.


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Gina Tricot White
  • China Glaze Sun Worshipper
  • Konad valkoinen leimalakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Qgilr-022 -leimauslaatta*
  • hopeista glitteriä

Koodilla SHL91 saatte BPS:ltä 10% alennuksen nail art -osastolta :)


Tykkäättekö yhtä paljon kun mä? ^_^ 

*) Tuotteet saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

14 kommenttia:

  1. Ihanat! Miulla on nyt joku hurja neonvillitys päällä, ainakin lakkojen ostamisen suhteen, pitääkin seuraavaksi laittaa kynsillä jotain kirkasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! Mulla on aina neonvillitys päällä, mutta kesällä se karkaa ihan käsistä :D

      Poista
  2. Hienot kynnet ja neonia vaan lisää kehiin, sitä ei näe koskaan liikaa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neonia ei ole koskaan liikaa, oot oikeassa! Neonlakat on vaan niin herkullisia ja kesällä ihan must. Kiitos Milba! ^_^

      Poista
  3. Mieletön lakka! Tahtoo!!! Mulla on joku keltaoranssi kausi menossa, joten tää huutaa mua :). Mulla tulee muuten kanssa aina keltaiksten ja oranssien lakkojen kanssa zombie-iho. Mutta onhan setoisaalta kiva tietää miltä joku sävy näyttää kalmaisena, jos vaikka suunnittelee jotain tiettyä sävyä omiin multiinlaittajaisiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aivan ihana lakka ja yks mun suosikeista! Todella suosittelen hankkimaan. Kannattaa vaan muistaa että lakka on luonnossa oranssimpi, mutta upea silti ja itse pidänkin enemmän tästä livenä kuin tuossa kuvien sävyssä :)

      Sallitaankohan tuhkausuunissa lakat? ;D

      Poista
  4. Oooh, miten raikkaat ja kesäiset! Tosi kaunis lakka ja upea lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nena Sofia! <3 Tää lakka on ihQu!

      Poista
  5. Mikä sen kesäisempää kuin kunnon neonkynnet ja vielä oranssit! Ihanaa väriterapiaa ja kivaa että uusi leimauslaattakin pääsi sopivasti heti käyttöön. Kaunis ja energeettinen lakkaus!

    VastaaPoista