keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Sinisen sävyjä

Mä en ole kovin hyvä taiteilemaan ohuen koristeteipin kanssa. Saan kyllä yleensä lopputulokseksi sitä mitä halusinkin, mutta aikamoisen hampaidenkiristelyn takana se useimmiten on. Vinyylien kanssa mulla ei ole mitään ongelmaa, mutta tuo ohuen ohut teippi, ärsyttävää näpertämistä! Joskus kuitenkin tekee mieli siihenkin tarttua, mutta silloin kannattaa pitäytyä yksinkertaisissa jutuissa. Näin tein tälläkin kertaa.


Aluksi ajatuksenani oli käyttää kirkkaita neonlakkoja, mutta suunnitelma muuttui ja päädyinkin sinisävyiseen lakkaukseen. Lakkasin ensin pohjalle pari kerrosta piCture pOlishin Cherisiä. Tämän kuivuttua teippailin kynnet ja lakkasin eri osioita käyttäen Essien Blossom Dandya ja Kikon 344:ää.

Lopputulos oli ihan kiva, mutta ehkä olisi kuitenkin kannattanut valita ne kirkkaammat värit, olisi ollut varmaan näyttävämpi lopputulos. Seuraavalla kertaa sitten!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Cherish
 • Essie Blossom Dandy
 • Kiko 344
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Tykkäättekö teippailusta?

24 kommenttia:

 1. Ei kun mun mielestä nuo värivalinnat on just nappiin osuneet. Ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit :)
  Tykkäsin teippailusta joskus aikoja sitten, sillon kun ostin ekat teipit ja olin innostunut kokeilemaan niitä. Sittemmin ne on jäänyt jonnekin kaapin pohjalle (koska hermot) enkä ole ihan varma millon onlen viimeksi niitä käyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska hermot, juuri näin :D Kiitos Camilla! :)

   Poista
 3. Minusta nämä on hyvin onnistuneet, tykkäisin itselläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät, kiitos paljon Taina!

   Poista
 4. Mullakin hermo ohuen teipin kanssa, joten olen hylännyt yrittämisaikeetkin sen suhteen... Näistä ei kyllä näy että oot paininu samojen ongelmien kanssa; onnistunut lakkaus ja kivat värit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun on nätisti sanottu, kiva kuulla ettei hermojen kiristely näy ^_^ Kiitos paljon E-S!

   Poista
 5. Miusta nää on todella upeat lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 6. Kauniin tyylikkäät kynnet! Mulla menee aina totaalisesti hermo teipin kanssa, vaikka sillä saakin tosi tarkkaa tulosta. Mulla tulee vinyyleillä aina sotkua mutta teippi toimii, jos hermot kestää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yleensä toisin päin, vinyylit on aika varmoja mutta teippi ei :D Kiitos Malle! <3

   Poista
 7. Nää on kyllä kauniit, sitten kun on taas hermo levännyt niin ehkä me saadaan nähdä vielä ne kirkkaimmillakin väreillä tehdyt? Kauniit ja hillityt nämä ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sitä tule vielä ne kirkkaamatkin tehtyä :) Kiitos paljon Sole!

   Poista
 8. Ei mitään kirkkaampia värejä, nämä on ihan täydelliset! <3 Mä viskasin noi ohuet teipit jo roskiin. Hermo menee välillä vinyylienkin kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paula, kiva kun tykkäät! ❤ Mä en oo ihan vielä luovuttanut teippien kanssa :D

   Poista
 9. Tosi kaunis väriyhdistelmä! Teippaulut on tosi kauniit ja ihailtavan siistit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Enail ihanasta kommentistasi! ❤

   Poista
 10. Mustakin värivalinnat on tässä mennyt ihan nappiin! Kylläpä on siististi tehty teippailulakkaus, mulla ei riittäis taidot eikä hermotkaan ohuen teipin kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Tottakai sulla taidot riittäisi jos mullakin, hermot onkin sitten eri asia :D Niitä joutuu joka kerta venyttämään kun teippailuun ryhtyy...

   Poista