torstai 12. marraskuuta 2015

Villapaita

Juuri tein neulekynnet ja heti piti saada uudet. Sain hyppysiini Messy Mansion Decal Work Mat -kynsienkoristelualustan ja tämä inspiroi mua heti uusien neulekynsien tekoon.


Tämä on tarkoitettu etenkin leimadecalien tekoon (mikä onkin parhaillaan käynnissä tuossa kuvassa), mutta koska alusta on täysin asetonin ja kynsilakan kestävä, voi siihen sutata lakkoja sydämensä kyllyydestä ja sitten vain pyyhkäistä pois kynsilakanpoistoaineella. Alusta ei myöskään rypisty, joten sen voi aina käytön jälkeen taitella ja laittaa säilytykseen pieneenkin tilaan, jos ei halua pöydällä pitää. Mulla tämä saa tosin olla koko ajan kynsipöydällä, koska siihenhän se on tarkoitettukin. Mutta lyhyesti; testattu ja toimii!


Levitin ensin kirkasta lakkaa tuohon alustalle kynsimallien kohdalle. Kirkaan lakan kuivuttua leimasin MoYoun Festive 04-laatasta neulekuviot niiden päälle. Leimauslakkana käytin Konadin valkoista. Tämän jälkeen väritin leimat OPIn Do You Take Lei Away? -nudella (kynnen tyvessä, hädin tuskin näkyy) ja Essencen harmaanvioletilla Love Me, Cupcake! -lakalla. Tämä vaihe näkyy muuten ylimässä kuvassa.


Leimadecalien ylimmän osan jätin värittämättä, sillä olin jo lakannut kynteni Essien Parka Perfectillä ja se sai näkyä kynsien yläosassa. Decalien laittoi sujui ilman suurempia ongelmia, toki lakkaa oli lopuksi aika paksu kerros ja jo valmiiksi kuivia kynsinauhoja oli aika tuskaista puhdistaa.

Nyt mulla alkaa olemaan aika kivasti kaikkia mahtisjuttuja kynsien laittoa ajatellen, mutta perkule kun tämä kuvien otto on ihan syvältä näin talvisaikaan. Kai munkin pitää kuvausteltta hankkia :/ Mä en haluaisi koska mikä voi olla sisustuksen kannalta ankeampi kuin lightbox? Eikä sitä voi joka kertaa purkaa ja koota, siinähän menis ikä ja terveys. Kaappiinhan tuon voisi rakentaa jos olisi kaappitilaa. Mutta kun ei ole. No mutta pieni lightbox on varmaan hankittava joten jos kynsihöperöt olette joskus törmänneet johonkin hyvään ohjeeseen kyseisestä kapistuksesta (kynsien kuvaamisen kannalta) niin pliis laittakaa linkkiä! :)


Kynsillä:
 • Essie Parka Perfect
 • Konad valkoinen
 • OPI Do You Take Lei Away?
 • Essence Love Me, Cupcake!
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Festive 04 -leimauslaatta

Miten te muut blogin pitäjät olette ratkaisseet pimeällä kuvaamisen? Lightbox-vinkkejä?

12 kommenttia:

 1. Mä tein ekan lightboxini Emman ohjeen mukaan, pitäisi hakemalla löytyä hänen blogistaan (Wasting Lifestyle). Nykyään tosin mulla on lipaston päällä kiinni kaksi päivänvalolamppua, ja lipastolla valkoinen paperi. Lamppujen varjostimien päälle on teipattu normaalit valkoset paperit. En siis käytä enää lightboxia, kun jotenki en tullu sen kanssa yhtään toimeen. Nykyinen kuvausjärjestely on osoittautunut toimivaksi :)

  On muuten kaunis lakkaus! Mä tarvisin myös tuon maton ja koitin jo varovasti vihjaista joululahjatoiveeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mäkin voisin kokeilla tuollaista kahden päivänvalolampun komboa... Kiitos Anni ❤

   Poista
 2. Ihanat esitalvikynnet :). Pitäisi kokeilla itsekin tehdä tällaiset kun on tuo mattokin tuossa. Se on kyllä osoittautunut todella hyväksi lakkausalustaksi. Mulla on iso (45x45) lightbox (ebaysta), joka taittuu yhden käden liikkeellä täysin littanaksi ja sen saa mihin tahansa helposti piiloon. Avaus on yhtä helppo homma ja musta taustakangaskin on valmiina lightboxissa kuvausta varten. Itse teen kynsihommia keittiön pöydällä, joten ison lightboxin pitäminen esillä ei ole mahdollista. Kuvauspiste valmistuu kuitenkin minuutissa tähän pöydälle kynsien laiton jälkeen. Voin suositella lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä tsekata ebayn tarjonta! :)

   Poista
 3. Aivan hitsin nätit lakkaukset ♥ Miun niiiin pitää kans hommata toi matto, jos vaikka joulupukki toisi sen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Tää matto on ihan ykkönen, suosittelen! :)

   Poista
 4. Ihan huisin hieno lakkaus ja upeasti onnistuneet decalsit! Mun pitäis varmaan kanssa hankkia joku lightbox että saisin parempia kuvia, mutta oon niin laiska että jatkan varmaan edelleenkin kuvien ottamista olohuoneen Lokki-lampun alla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tintti! ❤ Ei uskois että sun kuvat on otettu Lokin alla, ovat niin hyviä väriltäänkin :)

   Poista
 5. Tosi kivat kynnet! Mullakin on ebayn lightbox, joka on kyllä nopea taittaa pois, mutta silti aina mukamas kuvaaminen kestää. Vaikka ei se oikeasti kestä... Talvella kuvaaminen on kyllä niin paljon haastavampaa kuin valoisaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Mun täytyy juu tuo ebayn tarjonta katsoa ja jos vaikka jonkun halpisversion tilaisin testiin. Talvella kuvaaminen on ihan kamalaa ja vaikuttaa mulla jopa blogiin. Ei huvita kuvata kynsiä kun lopputulos on tämä :/

   Poista
 6. Söpöt kynnet. Niin kivat että voisin näistä näin joulun lähestyessä inpiroitua :)
  Valaistus on pitkään ollut itelläkin ongelmana. Kesällä on taas ollut helppoa mutta nyt alkaa taas huomaamaan vaikeuksia kun on jo niin pimeää. Rakensin itselleni keväällä lightboxin mutta siitä tuli liian pieni enkä oo sitä muutamaa kertaa enempää käyttänyt :D

  Nyt mulla on kynsillä 4 päivää sitten lakatut kynnet enkä vieläkään oo ottanut kuvia kun ei oo ollut aikaa sillon kun ulkona on vielä valoisaa... Jospa huomenna niin voisin vihdoin lakata kynnet uudestaan.

  P.s Löysin vasta sun blogin ja tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt! <3

   Mulla on käynyt noin myös monta kertaa, en vain saa kuvattua kynsiä kun ärsyttää jo valmiiksi huonot kuvat ja sitten vain poistan lakat. Eikä blogiin tule materiaalia :/ Onneksi iso osa vuodesta on kuitenkin kohtuullisen valoisaa alkuiltaan saakka :)

   Mutta tosiaan, kivaa kun olet löytänyt tänne! ^_^

   Poista