maanantai 1. helmikuuta 2016

Kangas Afrikasta

Meikäläinen sai jonkin bakteeritulehduksen itseensä ja viime viikosta menikin sitten puolet kuumeillen ja yrittäen keksiä tapaa jolla nielaisu sattuu mahdollisimman vähän. Mulla oli viisitoista vuotta sitten angiina ja silloin keksin että jos nipistää itseään jostain lujaa samaan aikaan kun nielaisee, kipu jakaantuu ja kurkun kipu on hieman siedettävämpää :D Onneks tämänkertainen tauti ei ollut ihan samaa luokkaa kuin angiina ja paranikin muutaman päivän levolla, mutta kyllä sitä taas oppi arvostamaan niinkin perustoimintoa kuin kipuvapaata nielaisua. Kumarrus palvelijalle (lue aviomies) joka tuo kaupasta mehujätskiä kun vaimo sairastaa! <3

Sain Born Pretty Storelta muutaman leimauslaatan testiin ja nyt esittelen niistä yhden. Tässä on monta kivaa graafista kuviota - raitaa, ruutua, palloa ja onpa joukossa myös viiksiä ja rusettikin. Ensimmäisenä silmiini osui kuitenkin kuvio mistä mulle tuli mieleen jokin afrikkalainen kangas.


Lakkasin ensin kynnet OPIn korallisen oranssilla Toucan Do It If You Try -lakalla. Ostin tämänkin lakan halvennuksesta ja ihan kiva yksilö on kyseessä. Kaksi kerrosta riitti hyvin ja kuivuikin kohtalaisen nopeasti.


Leimasin OPIn päälle ja kuviot nousi ihan hyvin laatasta. Mun piti jättää lakkaus tällaiseksi mutta koska se näytti tässä vaiheessa jotenkin keskeneräiseltä, päätin vielä värittää kuviot. Lakaksi valitsin OPIn Color Paints -vesivärilakoista Pen & Pinkin. Sitten kynnet näyttinkin jo tuliaskankaalta savannimatkalta.

Otin kuvat vasta muutaman päivän päästä lakkaamisesta, joten kärkikulumaa oli ehtinyt jo tulla mutta sellaista se on joskus :)


Kynsillä:
 • OPI Toucan Do It If You Try
 • OPI Pen & Pink
 • Konad musta leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • BP-L006 -leimauslaatta*
*) Saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

Jos kiinnostuit leimauslaatasta, saat siitä ja muista ostoksistasi -10% kun käytät koodia SHL91.


Hyvää helmikuuta, kevättä kohti eiks vaan! :)

14 kommenttia:

 1. Tosi kivat, ja todellinen afrikkafiba näissä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että lakkauksien ajatus välittyy myös sinne :) Kiitos!

   Poista
 2. Voi vimpula kuinka ihanat! ♥ Mä en ollut tajunnutkaan, että tuo Opin TDIIYT on noin mehevän sävyinen, ehkä pakko koittaa etsiä se itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! <3 Kuvat vääristää jonkin verran lakan sävyä, mutta nätti se on enivei :)

   Poista
 3. Miusta nää on tosi nätit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 4. Näissä on tosiaankin Afrikan tunnelmaa, aivan ihanat kynnet! Kun näin nää instassa niin ajattelin että ovat leimadecalit. Hyvä idea tuo vesivärjäys, lopputulos on hurjan hieno :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos paljon ja tosi kiva että ajattelemani fiilis välittyy lakkauksesta myös sinne! :)

   Poista