maanantai 22. helmikuuta 2016

Back in business

Oho, pari viikkoa hujahti koskematta blogiin. En taida yhtään pysyä ajankulun perässä. Ei mulla tässä mitään erikoista ole ollut, enkä suunnitellut tällaista taukoa mutta joskus sitä vaan ei aika tai jaksaminen riitä kaikkeen. Oon lakannut kynsiäkin harvemmin kuin yleensä. Se aika mitä arkena on jäänyt illalle, olen touhunnut koiran kanssa tai nukahtanut sohvalle :D Pientä väsyä siis havaittavissa, mutta ainakin vapaa-aikaa tulee käytettyä tärkeimpään; lepäämiseen tai ajanviettoon murujen kanssa.

Mutta nyt mulla on teille näytettävänä kynnet jotka on mun mieleen ja tietysti siksi että ovat tosi mua.


Tämä leimakuvio on super nätti ja lakkauksen idea lähtikin siitä. Kuvio on ÜberChicin laatasta 5-03. Halusin näiden kynsien onnistuvan, sillä mua ois ärsyttänyt suunnattomasti jos olisin saanut aikaan jotakin epämieluista, kun "korkkaan" tuon leiman. Siispä menin mahdollisimman turvallisella linjalla ja valitsin pohjalakaksi Essien Mint Candy Applen. Turvallisista turvallisin lakka. Ihana sävy ja takuuvarma lopputulos kahdella kerroksella.


ÜberChicin laatoissa on reilusti kuvia joille on pari. Tällekin leimalle on kaveri, koko kuviosta "irrotettu" yksittäinen kukka. Loppuihin kynsiin lisäsin sitten sellaiset ja leimaamisessa käytin Clear Jelly Stamperia. CJS on parhaimmillaan ehdottomasti tällaisten pienien, tarkkaa kohdistamista vaativien leimojen kanssa. Leimat meni kertahujauksesta juuri oikeisiin kohtiin ja mä olin taas iloinen; aluperin kun ajattelin että heitän kyseisellä leimasimella vesilintua. Isoja kuvioita en edelleenkään sillä leimaa, mutta onneksi on keksitty leimadecalit, jolloin multakin onnistuu kohdistaminen.

Mutta tässäpä nämä ja toivottavasti ootte vielä siellä ruudun toisella puolella <3


Kynsillä:
 • Essie Mint Candy Apple
 • Color Alike Kind of Black -leimauslakka
 • ÜberChic 5-03 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

20 kommenttia:

 1. Kiva kuulla CJS:sta positiivista kun FB kynsikoristeluissa kukaan ei saa sitä toimimaan :D Mullahan se toimii moitteetta. Todella upeat leimat, wau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän en aluksi tullut ollenkaan sinuiksi CJS:n kanssa ja suorastaan huojennuin kun huomasin kynsikoristeluissa että muillakin oli samoja ongelmia :D Mutta nyt onnistuu jo paremmin, etenkin noiden pienien leimojen kanssa tuo on ihan huippu! Mun tekisi mieli tilata kokeiluun myös piCture pOlishin vastaava, mutta saa nähdä raaskinko, vaikka edullinen onkin. Born Pretty Storen leimasin ymmärtääkseni lähetetään mulle testiin, kun seuraavan kerran sieltä jotakin tahdon :) Ihan kiva vertailla :)

   Kiitos Taina tuhannesti!

   Poista
 2. Tosi ihanat! Mä olen jemmaillut tuon kuvion laittamista kynsille, hyvä tietää, että se toimii näin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näin nättiä kuviota kannata jemmailla, kynsille vaan :D Varoituksen sanana sen verran, että ainakin omassa laatassani tuon kuvion toinen reuna (se tasainen) ei ottanut tarttuakseen leimasimeen kunnolla. Koska en kuitenkaan laittanut koko kuvaa kynnelle, mua se ei haitannut. Voihan olla että sulla toimii hyvin :) Lisäksi koitin vaan yhdellä leimalakalla (Color Alike) ja leimasimella (MoYou London löllö).

   Kiitos Belegwen! <3

   Poista
 3. Kyllä on hienot! Mä oon katsellut näitä uberin leimauskuvioita sillä silmällä mutta en oo vielä saanut aikaiseksi kokeilla. Kuviot näyttäis toimivan hienosti ja sopivat kivasti samaan lakkaukseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tintti! <3 Näistä tuli heti yhdet mun lemppari leimakuvioista :) Tuossa ylempänä Belegwenille jo kerroinkin, ettei kuvio toiminut ihan täysin moitteetta. Mutta välineet saattaa tähän tietty vaikuttaa myös.

   Poista
 4. Voi miten kauniit :) ihana minttu ja kauniit leimat!

  VastaaPoista
 5. Pitempiaikainen bloggailu vaatii aina pikkutaukoja väliin pysyäkseen pirteänä. ;)

  Ja kynnet on aivan ihanat! Voisin sanoa että juuri lempiväriäni ja -kuvioitanikin.. Vaikkakaan vastaavaa kuviota ei ole kyllä omilla kynsillä näkynytkään, niin on se sievä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on, joskus muu elämä menee harrastusten edelle ja hyvä niin, lähipiiri ainakin arvostaa :)

   Kiitos tosi paljon, kiva kuulla että tykkäät! <3

   Poista
 6. Ihanan raikkaat lakkaukset ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tykkäät, kiitos Nanne! ^_^

   Poista
 7. Näyttävät ja erittäin mieleiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole-ihanainen, kivaa että ovat mieleisesi! <3

   Poista