torstai 25. helmikuuta 2016

Simppeliä leimailua

Tänään mulla olis näytettävänä parit simppelit kynnet. Sain tämän leimalaatan testiin Born Pretty Storesta ja näihin lakkauksiin käytin vähemmän talvisia ja jouluisia leimoja, ne kun ei enää tunnu ajankohtaisilta. Tosi kiva leimauslaatta kuitenkin kokonaisuudessaan!


Näihin ensimmäisiin kynsin käytin sulkaleimaa, mutta olisin kyllä toivonut leiman näkyvän paremmin pinkin lakan päällä, joten vähän väärä leimalakkavalinta. Leimakuvio on tosi nätti ja tulen käyttämään sitä varmasti paljon :) Pohjalla pinkki lakka on Diorin Créoles ja leimalakkana on Color Aliken Raindrop.


Kynsillä:
 • Dior Créoles
 • Color Alike Raindrop
 • Born Pretty Store BP-L018 -leimauslaatta*
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka


Tämän seuraavan lakkauksen leima on musta tosi ihana! Mä tykkään chevron-kuviosta tosi paljon ja tässä se on vähän erilainen kun yleensä, hirmu kiva :) Tämäkin kuvio toimi moitteetta. Pohjalla tässä on iiihana F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H) ja leimauslakkana Color Aliken pinkkikoralli Sunset.


Kynsillä:
 • F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)
 • Color Alike Sunset
 • Born Pretty Store BP-L018 -leimauslaatta*
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
*) Saatu testiin Born Pretty Storelta. En hyödy linkeistä tai niiden klikkaamisesta millään tavalla.

Koodilla SHL91 saat kymmenen prosentin alennuksen kynsikoristeista tai muista ostoksistasi :)


Hyvää tulevaa viikonloppua ihanaiset!

8 kommenttia:

 1. Tuo sulkaleimakuvio on tosi nätti, taisin just äskettäin nähdä sen myös Tinkerbellin blogissa. Mun mielestä sininen sulkakuvio erottuu ihan hyvin ainakin kuvan perusteella. Chevronkuviokin on hieno, täytyy varmaan laittaa tää laatta tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kiva laatta ja itseasiassa huomasin parin kuvion muuttuneen verrattuna tohon mun laattaan. Uus versio näyttää vielä kivemmalta :)

   Poista
 2. Ihana väriyhdistelmä tuossa ekassa ja noissa toisissa tuo chevronkuvio näyttää ihan huippu hienolta glitterlakan päällä :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö hypnoottiset nuo jälkimmäiset! :D Mutta todella nätit lakkaukset kyllä molemmat, ei voi olla tykkäämättä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti en oo vahingossa tainnuttanut ketään hypnoosiin kynsilläni :D Kiitos Nena Sofia!

   Poista
 4. Upeet lakkaukset molemmat! Sulkaleima on niin ihana ♥ Mut niin on kyllä toi chevronki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell, kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista