tiistai 9. helmikuuta 2016

Pikamani

Kun ei ole paljoa aikaa kynsien lakkaamiseen, päädyn monesti yksivärisiin lakkauksiin joihin lisään päälle niittejä tai strasseja tai muuta vastaavaa. Usein tälläiset kynnet on kuitenkin vähän tylsät ja mitäänsanomattomat ja niin tuhanteen kertaan nähdyt. Tässä eräänä päivänä kun mun eka suunnitelma meni TAAS pieleen, oli keksittävä jotain nopeaa ja päädyin tähän ratkaisuun.


Ajattelin kuitenkin että ehkä kynsistä ei tulisi ihan niin kuolettavan tylsät jos lisäisin niihin useampaa erilaista niittiä ja muuta koristetta. Lakasi valitsin vaaleanharmaan I Cannoli Wear OPIn. En ollut vielä käyttänyt näitä turkooseja (muovi) kiviä, joten käytin niitä ja lisäsin kaveriksi pyöreitä- ja kolmioniittejä sekä mustia pieniä paljetteja. Koristeluihin meni yhteensä ehkä kymmenen minuuttia eikä pariin lakkakerrokseenkaan paljon aikaa kulunut, joten nopeasti selvisin.

Tähän tekisi mieli kirjoittaa pahoittelut ala-arvoisista kuvista ja kuvauspisteen puuttumisesn ankeudesta ja vallitsevasta pimeydestä, mutta jos nyt jätän väliin kuitenkin.


Kynsillä:
 • OPI I Cannoli Wear OPI
 • strasseja, niittejä ym.
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Millaisia on teidän pikamanit? 

12 kommenttia:

 1. Mun pikalakkaukset eivät ole läheskään näin hienoja, sillä kiireessä lakkaan kynnet yksivärisiksi joko cremellä tai tekstuurilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin joudun välillä turvautuun yksivärisiin lakkauksiin kun muuhun ei kertakaikkiaan ole aikaa. Parhaillaan lakkaan kynsiä yksivärisiksi itseasiassa :)

   Poista
 2. Mä en kyllä onnistuisi tekemään tällaisia kynsiä pikana. Mulla menis tolkuttomasti aikaa siihen kun miettisin mihin laittaisin minkäkin koristeen :). Nää on niin kauniit ja koristeiden asettelu on tosi onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan laittaa äkkiä suunnittelematta noi koristeet, ei siihen paljoa aikaa mene. Eri asia tietty onko lopputulos onnistunut, sen näkee vasta lopuksi :D Kiva kun tykkäät koristeluista, kiitos paljon jälleen Tintti! <3

   Poista
 3. Nää on kauniit! ♡_♡
  Miun pikamani taitaa olla ranskis ja lisukkeeksi decalsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Mulle ranskis on ns. turvalakkaus, mutta ihan pikana en saa sitä tehtyä, kun pitää laittaa sen verran monta kerrosta lakkaa. Ranskis ja siirtokuvat toimii kyllä aina <3

   Poista
 4. Tosi nätit! Mun pikamanit kalpenee kyllä aina muiden rinnalla. Mä en ymmärrä miten muut saa tällaisia hienouksia tehtyä pikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö mitään kalpene ;) Ja tällaisessa lakkauksessa ei tosiaan kauaa mene jos laittaa aluslakan, pari kerrosta nopeahkosti kuivuvaa värilakkaa, pikaisesti koristeet ja pikakuivattava. Kokeile ihmeessä!

   Poista