torstai 4. helmikuuta 2016

Kuiskuttelevia aaltoja

Halusin tehdä lakkaukset jossa on käytettynä A-Englandin Whispering Wavesia leimauksissa. En tehnyt. Tai yritin kyllä. Suunnitelmat muuttuivat matkalla kun en saanut haluamaani kuviota nousemaan laatasta WW:n avulla.


Tämän lakkauksen pohjilla on siis pari kerrosta Essien Sand Tropezia, vaikkei se tässä oikeastaan näykään. Kun leimaussuunnitelmat muuttuivat, töpöttelin Sand Tropezin päälle mainitsemaani Whispering Wavesia ja KBShimmerin hopeista PT Young Thing -hololakkaa. Kun kynsillä oli epämääräinen sekoitus näitä kahta, leimasin kuviot ÜberChicin laatasta 5-02.

Käytin muuten noissa pienemmissä kuvioissa, eli peukussa, etu- ja pikkusormessa Clear Jelly Stamperia ja ensimmäistä kertaa musta tuntui että no nyt! Kuva nousi kohtalaisen hyvin ja kohdistaminen oli suorastaan ihanaa kirkaan stamperin läpi :D Tein heti näiden kynsien jälkeen toisetkin lakkaukset CJS:llä, mutta laiskuuttani ne jäi kuvaamatta. Keskisormessa ja nimettömässä käytin tavallista leimasinta ja niin kuin näkyy, meni kohdistaminen ihan päin honkia. En kuitenkaan vielä osaa käyttää Clear Jelly Stamperia koko kynnen leimoihin, sillä tuo kirkas tyyny on liian kova että siihen voisi painaa kynnen ja muuta tekniikkaa en osaa. Mutta ainakin pieniä kuvia on vihdoin helppo kohdistaa kynnelle :)


Kynsillä:
 • Essie Sand Tropez
 • A-England Whispering Waves
 • KBShimmer PT Young Thing
 • Color Alike Kind of Black -leimauslakka
 • ÜberChic 5-02 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  
Mä toivotan jo hyvät viikonloput! Muistakaa syödä laskiaspullia :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Whispering Waves on kyllä tosi upea lakka :)

  VastaaPoista
 2. Clear jellyä voi keinauttaa puolelta toiselle, mulla ainakin toimii sellainen tapa kun on vähän kaarevat kynnet. Uskomattoman ihanat, ei jotenkin uskoisi että näissä on Saint Tropezia. Todelliset ihanuudet <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sillain tein nuo pienet leimat että painoin ensin keskelle ja sitten puolelta toiselle. Mutta sitä tekniikkaa en osaa että asettaa leimasimen toiseen reunaan kynttä ja siitä pyöräyttää toiseen reunaan. Kiitos hirmuisesti Taina kauniista sanoistasi :)❤

   Poista
 3. Voii apua sentään miten kauniit! Nää on jotenkin ihanan mysteeriset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Nena Sofia! Ihana kuulla että tykkäät <3

   Poista
 4. Tosi hienon näköinen toi leimauksen alla oleva pohja, siinä näkyy selkeesti eri värejä. Ja leimaukset sopii tähän kuin nenä päähän ja kohdistus on kuvien perusteella ihan kohdillaan jos multa kysytään. Mäkin pääsen kohta testailemaan clear jelly stamperia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi PT Young Thing kyllä hohti kivasti eri sävyissä ja jotenkin Whispering Waves ehkä vielä korosti sitä :) Kiva että kuvat antaa ymmärtää kohdistuksen olevan kunnossa, totuus oli vähän toinen mutta ei nyt ihan hirveän pahasti onneksi kuitenkaan. Mä ajattelin vielä ostaa tai pyytää BPS:n clear jelly stamperin testiin niin saan vähän vertailla :) Kiitos Tintti!

   Poista
 5. Uijui.. onpas komea lakkaus ja ihana Whispering Waves! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti E-S <3 WW on kyllä mahtis lakka!

   Poista