maanantai 29. helmikuuta 2016

Pinkkiä piristämään

Mietin että julkaisenko tällä kertaa blogissa harmaat vai pinkit kynnet. Päädyin pinkkeihin vaikka kuvat on aivan kuraa, maanantaille ne vaan tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin harmaa. Ei ankeuteta kyseistä päivää enempää. Ei vaan, nythän tulee taas The Walking Dead ja sehän nostattaa maanantain ihan uusiin sfääreihin! Mutta nyt ne kynnet.


Lakkana on SinfulColorsin lämmin korallipinkki Island Coral. Olen saanut lakan maahantuojalta testiin ja täytyy sanoa että tykkään kyllä SinfulColorsin lakoista ja mikä mukavinta, ovat vielä edullisiakin. Mä olen ostanut näitä joskus jenkeistä ja kiva kun näitä saa nykyään täältä meiltäkin. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta.

Seuraavaksi leimasin noin kaksi kolmasosaa kynnestä tuollaisella nätillä koukerokuviolla, mikä löytyy ÜberChicin laatasta 5-03. Leimalakkana käytin Colour Aliken mustaa. Lopuksi laitoin vielä leiman rajalle hopeaa koristeluteippiä ja kynsien tyviin pienet pyöreät niitit. Tuo hopea teippi näyttää näissä kuvissa aivan järkyltä keinovalon takia, mutta luonnossa se ei ollut noin mauton :D

Sellaista tällä kertaa, pinkkiä piristykseksi maanantaihin!


Kynsillä:
 • SinfulColors Island Coral
 • Colour Alike Kind Of Black -leimauslakka
 • ÜberChic 5-03 -leimauslaatta
 • hopeaa koristeluteippiä
 • niittejä
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

4 kommenttia:

 1. Nätit on lakkaukset ♡
  Enpä muistakkaan milloin viimeksi olisin itse koristellut kynsiä koristeluteipillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne :) Koristeluteippiä tulee kyllä käytettyä aika harvoin, mutta näitä kuvia katsellessa ei ihmekään :D

   Poista
 2. Koristeluteippi on vaikea saada näyttämään hyvältä kuvissa. Onneksi tulee harvemmin käytettyä niin säästyy hermot :D Lakkaus on kyllä erittäin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en kehdannut julkaista näitä edes instassa noiden hiton teippien takia :D Kiitos kuitenkin Anni! ❤

   Poista