tiistai 11. lokakuuta 2016

Leimauskokeilu

Kokeilin ensimmäistä kertaa sellaista leimakuviota jossa suurin osa kuviosta on itse leimaa ja kuvio syntyy tavallaan pohjalakasta. Todella huonosti selitetty, mutta en keksi miten tuon asian ilmaisisin. Joka tapauksessa tällaisissa lemoissa kynnellä suurin osa on leimalakkaa ja kuva on kaiverrettu tavallaan käänteisesti laattaan.


Pohjalla lakkana on piCture pOlishin tummanharmaa Winter. Leimauslakkana käytin MoYou Londonin Mint Conditionia. Tiesin kyllä että pastellilakan käyttäminen tumman lakan päällä voi tarkoittaa sotkuista lopputulosta, mutta otin riskin. Kuva jäi reikäiseksi, mutta onneksi se ei juuri näkynyt livenä ja nämä näyttikin aika kivoilta kun ei liian tarkkaan kynsiä tuijottanut. Tuo leimakuvio on tosi kaunis ja se on MoYou Londonin Arabesque 04 -laatasta.

Seuraavan kerran taidan koittaa tätä leimaa kuitenkin vaalean pohjalakan ja tumman tai kirkkaan leimalakan kanssa :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Winter
 • MoYou London Mint Condition -leimauslakka
 • MoYou London Arabesque 04 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

 1. Upealta näyttää! Tällaiset ns. käänteiset leimauskuviot on kivoja ja tämä kuvio on kyllä erityisen hieno. Taidan laittaa tämänkin MYL:n laatan hankintalistalle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tämän kokeilun perusteella enemmän ns. tavallisista leimoista, sillä saan niillä paljon siistimpää jälkeä. Mutta kuvio on kyllä nätti kun mikä :)Kiitos Tintti!

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen lopputulos! Ite en oo oikein rohjennut tämän sorttisia kuvioita käyttää peläten ettei suurin osa leimasta muka kuitenkaan peittäisi! Hyvä etukäteen tollanenkin päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans olin päättänyt ettei tästä kuitenkaan tule mitään :D Kuvio kyllä sinänsä toimi ihan hyvin, mutta vaalea lakka tumman päällä ei ehkä ollut paras valinta... Seuraavaks kokeilen sitten toisilla lakoilla :) Kiitos paljon Sole!

   Poista
 3. Pikkukuvasta olisin luullut leimauksen menevän toisinpäin, mutta nyt kun tarkemmin katsoo (ja lukee tekstisi) niin toki se onkin tuo minttu, joka näkyy olevan leimalakka. Kivat kynnet silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä käänteiset leimakuviot on just tuollasia huijareita :D Kiitos E-S!

   Poista