maanantai 24. lokakuuta 2016

OPI Never a Dulles Moment

Ostin OPI:n Washington DC -syyskokoelmasta yhden lakan. Tarkoitus ei ollut ostaa ainuttakaan, mutta jotenkin kävi niin kummasti että ihastuin kokelman keltaiseen yksilöön joka kantaa nimeä Never a Dulles Moment. Mä en normaalisti oikein välitä keltaisista lakoista. Tässä on kuitenkin tosi kaunis murrettu sävy joten päädyin kassan kautta kotiin.

Mä joudun heti taas kerran pahoittelemaan huonoja kuvia. Nolottaa jo tämä sama jankuttaminen aina, mutta koska kuvissa lakkojen värit eivät vastaa todellisuutta, tuntuu että se on näin kynsiblogissa kohtalaisen olennaista mainita :D Ilman kuvausboxia en hämärällä ilmalla parempaan pysty. Täällä pääosassa ovat kynsikoristelut, swatch-blogi ei kävisi pienessä mielessäkään. Eli keskitytään koristeluihin eiks vaan :)


Lakkasin Never a Dulles Momentilla peukalon, nimettömän ja pikkusormen. Lakka levittyi ihan mukavasti ja kaksi kerrosta riitti. Ihan pienen pientä raitaa jäi näkyviin mutta päällyslakka tasoitti ne pois.

Etu- ja keskisormeen tein leimadecalit. Leima on MoYou Londonin Pro XL 24 -laatsta. Tausta on Essien ihana Frock 'N Roll ja kukat väritin Never a Dulles Momentilla, Kikon nudella 507:llä, Essencen valkoisella Wild White Waysilla ja viininpunaisella True Lovella. Nämä oli tosi kivat lakkaukset ja näissä oli syysfiilistä vaikka mukana onkin keltaista ja kukkia.


Kynsillä:
 • OPI Never a Dulles Moment
 • Essie Frock 'N Roll
 • Kiko 507
 • Essence Wild White Ways
 • Essence True Love
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • MoYou London Pro XL 24 -leimauslaatta

6 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniit! Tosi kiva värimaailma, joka sopii tosiaan syksyynkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Värin perusteella en olisi osannut kyllä yhdistää sun blogiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä ei paljon keltaista normaalisti näy :D Kiitos Belegwen!

   Poista
 3. Nää on kyllä tosi nätit! ♥ Tuo keltainen näyttää ihanalta, kelpaisi kyllä itsellekin. Suloinen syyslakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! Tuo on kyllä nätti lakka :)

   Poista