torstai 27. lokakuuta 2016

True Love

Minä en varsinaisesti luokittele lakkoja vuodenaikojen mukaan, käytän kirkkaita sävyjä ja pastellilakkoja surutta myös talvella ja kesällä lakkaan tummilla sävyillä jos siltä tuntuu. Mulla on kuitenkin muutama lakka joihin tartun aina tiettyinä ajankohtina, esimerkiksi China Glazen Ruby Pumps on ehdottomasti joululakka ja sitten tämänkin kertaisissa lakkauksissa nähtävä Essencen True Love pääsee aina syksyisin kynsille. True Love on tosi kaunis viininpunainen creme, peittää jo lähes yhdellä kerroksella ja lopputulos on ihanan kiiltävä.


Halusin tehdä negative space -lakkauksen, mutta en kuitenkaan mitään super erikoista tai monimutkaista, vaan ennemminkin tyylikästä. Päädyin sitten tekemään suorien kynsivinyyleiden avulla pelkistetyt negative space -raidat. Meinasin jo jättää lakkauksen tähän, mutta niitä vähän aikaa tuijoteltuani halusin kuitenkin lisätä vielä jotain koristetta. Yllätys yllätys päädyin leimoihin ja leimasinkin raitojen päälle nätit pienet kuviot ÜberChicin laatasta 5-03.

Kynsistä tuli vähän itämaiset fiilikseltään ja tykkäsin tosi paljon! Myös viininpunainen oli pitkästä aikaa kiva väri kynsillä :)


Kynsillä:
 • Essence True Love
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • ÜberChic 5-03 -leimauslaatta

Mitkä lakat pääsee teidän kynsille syksyisin?

6 kommenttia:

 1. Nätit lakkaukset ♡
  Miulla pääsee syksyisin ehkä tummat lakat enemmän kynsille, kuin esim. pastelli lakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Mä käytän aika harvoin tummia lakkoja, mutta jos ne joskus mun kynsille pääsee, se on syksyllä ja talvella :)

   Poista