maanantai 17. lokakuuta 2016

Omistamisen onnesta sekoiluun

Essien tämän syksyn kokoelma on kokonaisuutena kaunis ja etenkin siniharmaa Udon Know Me näytti aivan ihanalta. Luin kokoelmasta arvosteluja ja Udon Know Me vaikutti aina saavan kehuja kauniin sävynsä lisäksi myös hyvästä koostumuksesta. Lisäksi kaunis nudepinkki Go Go Geisha houkutteli mua kovasti, mutta sitten jotenkin livenä se ei sykähdyttänytkään ja jäi kauppaan. Udon Know Me kuitenkin pääsi mukaani <3


Kaupasta puheen ollen,  olen käynyt syksyn mittaan etsimässä tätä kokoelmaa Tampereella niin Stockalta, Sokokselta kuin Kicksistäkin. Ei löytynyt mistään näistä vaikka kävin useamman kerran. Mietin, että tuleekohan Essien kokoelmat kauppohin yleensä paljonkin myöhemmin kuin blogeihin esiteltäväksi? Enivei, viime viikolla löysin tämän sitten Kicksistä, mutta Sokoksella ei ollut vieläkään. Outoa, sillä luulisi että sinne tulisi ainakin tällaiset kauden pääkokoelmat aina. Oli miten oli, onneksi tämä on vihdoin mulla :) Pakko muuten kertoa että taisin ilostua vähän liikaa uudesta lakastani sillä kun tein nämä kynnet, unohdin laittaa aluslakan! Kaikki harrastajat tietää että aluslakka laitetaan AINA. En tajunnut tätä unohdusta edes siinä vaiheessa, kun ihmettelin yhden kynnen kohdalla että miten kynnen uurteet näkyvät niin selvästi ensimmäisen lakkakerroksen jälkeen. Vasta kun lakkaus oli valmis, yhtäkkiä päähäni pälkähti että lakkasin Udon Know Me'n suoraan kynnelle. No, olin näillä lakkauksilla sitten vain yhden illan ja seuraavana aamuna poistin ne silmissäni kauhukuvat sinisiksi värjäytyneistä kynsistä. Ja huh, ei järjäytymiä!


Koska lakka (ja kokoelma) on Japani-teemainen, halusin siihen liittyvät koristelut ja päädyin käyttämään MoYou Londonin Asia 03 -leimauslaattaa. Nimettömiin leimasin pilvikuviot ja käytin siinä kahta eri leimauslakkaa, MoYou Londonin White Knightiä ja Colour Aliken Blue Oceania. Keskisormiin tein lintuaiheiset leimadecalit ja edellä mainittujen lakkojen lisäksi käytin Essien korallista Lounge Loveria.

Sitten sekoiluni jatkui. Ei missään nimessä riittänyt että unohdin aluslakan, laitoin leimadecalin väärinpäin kynnelle. Kuva päätyi kynnelleni ns. linnut muhun päin, vaikka tarkoitus oli laittaa ne nimenomaan toisin päin. Nyt ei siis ihan ollut ajatus mukana haha :D

Mutta hei, näitä sattuu ja onneksi lakka on ihana ja leimauslaatta on ihana ja parempi onni toisella kertaa! :)


Kynsillä:
 • Essie Udon Know Me
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • Colour Alike Blue Ocean -leimauslakka
 • Essie Lounge Lover
 • MoYou London Asia 03 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

10 kommenttia:

 1. Sekoilusta huolimatta; tosi kivat kynnet ja nätit leimat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taina, kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 2. Tää lakka on ihana ja koristelutkin justiinsa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kerta kaikkiaan kaunis! Mä tykkään just tällaisista lakoista - ei selkeästi sininen tai harmaa, vaan kaunis murrettu sävy olematta kuitenkaan tunkkainen. Kiitos paljon Sissi, kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 3. Hahaa, ihania unohteluja :D Niitä sattuu! Kynnet on jokatapauksessa hienot ja lakka ihana <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ne ei ollut niin ihania :D:D Kiitos Nena Sofia! <3

   Poista
 4. Sievä lakkaus! Mulla on juurikin kanssa Udon Know Me kynsillä, mutta ihan vain tylsästi ilman koristeita..

  Mulla on muutama Kicks-liike Helsingissä ja lähettyvillä, joissa epäsäännöllisen säännöllisesti visiteeraan janiissä tämä kokoelma on kyllä löytynyt jo muutaman viikon ajan. (Joskin parit sävyt ovat olleet muutamasta liikkeestä välillä loppuneet.) terveisin, tilannetarkastaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että Tampereellekin on Kicksiin tullut jo aikaisemmin, mä en nimittäin päässyt hetkeen käymään siellä. Stockallakin oletettavasti kokoelma on jo. Tuo Sokos mua jaksaa ihmetyttää... Kohtahan tulee jo joulukokoelmat :D

   Udon Know Me on niin kaunis että menee helposti ilman koristeluja ja täytyy sanoa että itselläkin se näytti melkein kivemmalta ennen koristeluja. Kiitos E-S!

   Poista
 5. Ihana lakka ja täydelliset koristelut! :)

  VastaaPoista