maanantai 9. tammikuuta 2017

Kevättä odotellessa

Käsi ylös kuka odottaa jo kevättä! Mä odotan (jep, nyt jo) ja sama tapahtuu aina vuoden vaihtuessa. Kun kalenteriin pamahtaa tammikuu, meitsi alkaa haaveilemaan auringosta ja siitä ihanasta äänestä, kun lumi sulaa ja valuu kaduilla kaivoihin. Kun aurinko tuntuu ensimmäisen kerran vähän lämmittävän. Aah! Talvessa on omat hyvät puolensa ja nytkin, kun mittarissa oli lähes 25 miinusastetta, en valittanut. Pukeutumiskysymys ja onhan lumi kaunista. Me suomalaiset ollaan mun mielestä etuoikeutettuja että saadaan nähdä selkeät neljä vuodenaikaa. Joskin kesä ja talvi voisivat vaihtaa paikkaa. Mä nimittäin inhoa pimeyttä. Mulla on vuosi vuodelta voimakkaampi kaamosväsymys ja se on alkanut jonkin verran rassaamaan. Väsyttää vaikka nukun ja lenkkeilykään ei maistu pimeässä. Tästä sitten päästäänkin hirveän selkeällä aasinsillalla tämänkertaisiin lakkauksiin. Niistä tuli nimittäin aika keväiset tai kesäiset ihan vahingossa. Selkeästi alitajunta puuttui peliin. Kevättä ***kele!


Tein taas liukuvärin, se on vaan niin helppo tapa saada perus leimauslakkaukseen vähän jotain jujua. Tein sen tällä kertaa niin, että vaalea sävy on raitana kynnen keskellä ja tummempi lakka sitten kynnen kärjessä ja tyvessä. Lakoiksi valitsin Diorin ihanat siniset Saint Tropezin ja Bleuetten. Huomasin että Saint Tropez alkaa olla jo puolessa välissä. Apua! Tätä joutuu alkaa pihtaamaan, sillä tämä on ehdottomasti yksi mun suosikkilakoista. Sävy on ihana, peittää kahdella todella helpolla kerroksella ja suti on taattua Dior-lakkojen laatua. Täydellinen lakka.

Käytin leimaamisessa MoYou London beigeä Cafe au Laitia ja leima on samaisen merkin Pro XL  24 -laatasta.

Tällä lakkauksella tätä viikkoa eteenpäin. Joka päivä lähempänä kevättä. Ellei se lähde karkuun. Eihän se voi lähteä karkuun??

P.S. Näin päikkäreillä unta että viikon päähän oli luvattu 22 astetta lämmintä.


Kynsillä:
 • Dior Saint Tropez
 • Dior Bleuette
 • MoYou London Cafe au Lait -leimauslakka
 • MoYou London Pro XL 24 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
 • Kinetics SolarGel Top Coat

10 kommenttia:

 1. Sun lakkauksia jaksaa aina ihastella; jälleen kerran niin siistiä jälkeä!
  Mä en todellakaan odota vielä kevättä, sillä vastahan tänne saatiin kunnolla luntakin. En jaksa kevään kurakelejä - varsinkaan tallihommissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos Anni! ❤️ En mäkään kyllä loskasta välitä, mutta keväällä se ei niin haittaa kun aurinko paistaa ja se tarkoittaa että kesä on tulossa :) Nyt on muuten ainakin täällä Tampereen seudulla täydellinen talvikeli; lunta on reilusti ja mittari näytti kuusi astetta pakkasta!

   Poista
 2. Ei kuule mene kauan kun sitä jo ihmetellään, että joko nyt on juhannus! Ihana lopputulos tuossa lakkauksessa! :)

  VastaaPoista
 3. Kylla ne lumet juhannukseen mennessa sulaa, kait. :D Tykkaan kovasti kynsista!

  VastaaPoista
 4. Kauniit lakkaukset ^.^
  Kyllä miekin jo odotan kevättä! :D

  VastaaPoista