torstai 12. tammikuuta 2017

Pinkki leimaus

Mä en juuri koskaan leimaa pinkillä. Tai oikeastaan millään muullakaan värillä kuin mustalla ja valkoisella. Olen nyt vähän yrittänyt tsempata asian suhteen. Jostain syystä vierastan laittaa vaikkapa turkoosin lakan päälle keltaiset tai violetit leimat. Pelkään lopputuloksen olevan liian sekametelisoppa. En vierasta kirkkaita värejä kynsilläni, mutta yhdistän niihin aina turvallisesti mustaa, valkoista tai hopeaa. Ehkä voisin kokeilla silloin tällöin siirtyä mukavuusalueen ulkopuolelle tämän suhteen.


No, näissäkään lakkauksissa ei tosiaan ole mitään väri-iloittelua, mutta ainakin se pinkki leimalakka :D

Lakkasin pohjalle pari kerrosta Essencen persikkaista nudea. Lakka on nimeltään I care for you ja levittyi to-del-la hyvin. Vaaleaksi lakaksi aivan huippu levittyvyys ja koostumus. Myös leveä suti saa pisteet. Mainitsemani lämpimän pinkki leimauslakka on MoYou Londonin Teenage Blush eikä mitään valittamista siitäkään. Leima on ÜberChicin 8-01 -laatasta.

Yksikertainen, perusnätti kokonaisuus. Ei mulla oikeastaan ole näistä kummempaa kerrottavaa. Tänään on muutenkin pääkoppa ihan jumissa, parempi jättää jorinat tähän ja höpötellä toisen kerran enemmän.


Kynsillä:
  • Essence I care for you
  • MoYou London Teenage Blush -leimauslakka
  • ÜberChic Beauty 8-01 -leimauslaatta
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti