maanantai 30. tammikuuta 2017

Ranskis aksenttikynnellä

Halusin tehdä pitkästä aikaa ranskiksen ja ajatuksissa oli jotakin klassista ja sievää. Valkoinen kärki ja vähän koristeita. Lopputulos oli kuitenkin tumma tippi ja aksenttikynsi. Jotenkin niin vaan kävi ja nyt mun tekee edelleen mieli sitä klassista valkoista ranskista.


Lakkasin pohjalle ensin yhden kerroksen Essien Sugar Daddya vähän tasoittamaan kynsieni sävyä. Ihme kyllä mulla ei ole tällä hetkellä juuri värjäytymiä kynsissä, vaikka olen käyttänyt viime aikoina niin punaisia- kuin neonlakkojakin.

Mutta, päädyin siis jotenkin valkoisen lakan sijaan valitsemaan piCture pOlishin Bordeauxin. Nätti ranskis silläkin tuli mutta koristeluiden kanssa pää löi tyhjää. En kertakaikkiaan keksinyt mitään. Selasin siirtokuvavalikoimaani ja eteeni osui MILV:n hopeiset geometriset sellaiset. Lisäsin siirtokuvat nimettömiin ja ajattelin että parempi varmaan jättää tähän. Siirtokuvat valitettavasti kärsi päällyslakasta ja menivät jotenkin oudon ryppyisen näköisiksi. Ennen päällyslakkaa olivat aika hienot peilimäisen hopeiset.

Nämä kynnet eivät olleet mulla kauaa. Se on jännä miten joskus vaan tekemällä ilman suurempia suunnitelmia tulee tosi kivat lakkaukset ja joskus sitten taas ei lähde millään ilman valmista ideaa. Täytynee pian tehdä se valkoinen ranskis. Jos sitten onnistuisi paremmin :)


Kynsillä:
  • Essie Sugar Daddy
  • piCture pOlish Bordeaux
  • MILV -siirtokuvat
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti