tiistai 24. tammikuuta 2017

Rakkaudesta karvakuonoihin

Moi kaikki! Viikko vierähti postaamatta, pahoittelut siitä. Viime viikolla valmistauduttiin koiranpennun tuloon ja sunnuntaina käytiinkin sitten hakemassa pieni kotiin. Alku on sujunut erinomaisesti ja pentu näyttää kotiutuneen hyvin. Pentukuulumisia kirjoittelen kuitenkin myöhemmin lisää, nyt vuorossa lakkaukset mitkä tein näiden karvapalleroiden kunniaksi muuttopäivää varten.


Alkuun on kyllä sanottava ettei nämä kynnet ole lainkaan mun tyyliset, mutta mitäpä sitä ei karvalapsiensa eteen höperö tekisi :D Selailin kerran CesarsShopin MILV-siirtokuvavalikoimaa ja eteeni tupsahti yorkshirenterrieri -sellaiset. Eihän yorkin omistaja voinut vastustaa, vaikka tiesinkin heti kättelyssä ettei sellaisia kynsilläni juuri tulla näkemään. Nyt oli hyvä syy käyttä näitä.

Lakkana kynsillä on Kikon 372 Nude. Lakka muistuttaa paljon OPI:n Don't Bossa Nova Me Aroundia. Peittää helposti kahdella kerroksella ja koostumus on erinomainen. Tämä on kyllä todella, todella hyvä ja kaunis lakka. Pikkusormeen ja nimettömään leimasin ruutukuviot BPS:n laatasta BP-L006 ja leimalakkana on MoYou Londonin Cloudy Day. Keskisormeen lisäsin sitten tuon yorkien kuvan.

Nämä olivat oikein sopivat kynnet pennunhakupäiväksi, mutta muuten tällaisia lakkauksia tullaan varmasti harvemmin näkemään mun kynsilläni :)


Kynsillä:
 • Kiko 372 Nude
 • MoYou London Cloudy Day -leimauslakka
 • BPS BP-L006 -leimauslaatta
 • MILV -siirtokuvat
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

4 kommenttia:

 1. Ihana otsikko ja ihanat koiruuskynnet <3 hyvä etten ole ainut joka höpertää eläinkynsien kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! <3 Ei nämä kyllä tuntunut yhtään omilta :D Sellainen "sarjakuvakoira" olisi ehkä parempi mun makuun :)

   Poista