maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 lempparikynnet

Hyvää alkanutta vuotta! Nyt olisi taas vuorossa listaus viime vuoden lempilakkauksistani. Vuoden käytetyin koristelutyyli kohdallani oli leimaus. Vuosi-kaksi sitten en tykännyt leimata, mutta sitten tuli läpinäkyvät leimasimet ja ongelma nimeltä leiman kohdistus katosi.

Listasin jo instan puolella lempparilakkaukset, mutta täytyyhän ne täällä blogissakin listata, tottakai.


Näistä tykkään koska tuo leimakuvio on super nätti ja yhdistettynä minttulakkaan, voiko tullakaan muuta kuin mieleistä. Leima on ÜberChicin laatasta ja muistaakseni he jakoivat nämä omalla instatilillään :)


Tässä on lakkana Orlyn Miss Conduct ja se on aina yhtä ihana. Leimasin vähän normaalista poikkeavalla tavalla ja siksikin nämä on yhdet suosikkikynteni.


Asteekkikuviot ovat vuodesta toiseen suosikkejani.


Nämä kynnet vaativat hieman pohtimista ennen toteutumistaan. Pääsin mukaan piCture pOlish Nail Art Feature 2016:sta ja sain heiltä kolme lakkaa jotka tuli yhdistää samassa lakkauksessa. Vihreä, valkoinen ja punainen toi mulle auttamattomasti mieleen joulun, mutta onneksi lopputuloksesta tuli kuitenkin mieluinen eikä niin jouluinen kuin olin pelännyt.


Kokeilin ensimmäistä kertaa drip marble -tekniikkaa ja tykkäsin!


Tämän lakkauksen piti olla yorkshirenterrieri-teemainen Hillan synttäreiden kunniaksi, mutta lakatessa kynnet muotoituivat ihan muuksi eikä sitten loppujen lopuksi liittynyt tuohon koiruuteen millään tavalla. Lopputulos oli kuitenkin kiva!


Revontulilakkaus oli lyhytikäinen, mutta yksi vuoden kivoimmista.


Pastellivärejä ja villapaitaleimaa. Kivat tuli.


Mä tykkään ranskiksesta, mintusta, ruskeanharmaasta ja lumihiutaleista. Tässä kaikki samassa paketissa.


Näissä kynsissä oli mielestäni toimiva ja onnistunut kokonaisuus. Ehkä koko vuoden lempparit!

Mitkä näistä on teidän suosikit? Tai kenties jotkut lakkaukset tämän listan ulkopuolelta?

18 kommenttia:

 1. Nuo revontulikynnet saa edelleen haukkomaan happea upeudellaan 😍 nämä kaikki on kyllä niin hienoja ja näistä kaikista saa hyvää inspistä :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on kaikki kyllä niin kauniita <3

  VastaaPoista
 3. Noista on kyllä tosi vaikea valita parasta, kaikki on niin upeita! ♥

  VastaaPoista
 4. mahdotonta valita lemppareita, noi on kaikki niin upeita :) osaat kyllä leimata tosi hyvin, osaispa itsekin... tänä vuonna taitaa käydä niin, että innostun hankkimaan leimasintarvikkeet ja sitten näkyykin loppuvuosi harjoitelmia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, tämä kyllä lämmittää mieltä tosi paljon, ennenhän en tykännyt leimaamisesta ja olin siinä mielestäni surkea. Tekemällä siis oppii ja todella kannattaa hankkia leimasintarvikkeet. Leimaaminen on super kivaa kun pääsee jyvälle :) Kiitos paljon Daniela!

   Poista
 5. Ihania kaikki! Kaksi ekaa lakkausta ja pastelliväriset villapaidat oli mun suosikit! :)

  VastaaPoista
 6. Kaikki ovat niin nättejä, etten osaa valita näistä vain yhtä :D

  VastaaPoista
 7. Järjettömän kauniita lakkauksia oot tehny taas! <3

  VastaaPoista