maanantai 17. huhtikuuta 2017

One and Only

Heippa!  Toivottavasti siellä on mennyt pääsiäinen rentouttavissa merkeissä. Täällä ainakin on. Ollaan oltu sukulaisilla kestittävänä ja oltiin yksi yökin mun vanhempien luona ja koirat sai olla lellipentuina mummin kainalossa. Eilen kun tultiin kotiin, oli ihanan rauhallista kun eivät tehneet muuta kun nukkuivat tähän aamuun asti ;D Kynnet kyllä on saanut pahemman kerran kyytiä, ensin teloin yhden kynnen siivotessa ja sitten kun laitettiin uusia tauluja seinälle, siinä meni toinenkin. Nyt ne on ihan nysät, mutta mulle ei ole sillä niin väliä. Tykkään myös lyhyemmästä mallista.

Nämä nyt esittelyyn pääsevät kynnet on kuitenkin tehty jo ennen näitä äksidenttejä. Halusin kokeilla lakata yhdellä MoYoun leimauslakalla koko kynnet kauniin sävynsä vuoksi. Lakka on nimeltään One and Only ja se on tosi kaunis persikkaan taittava vaaleanpunainen.


... Ja aika helvetillinen lakattava. No enpä muuta toki odottanutkaan. Kyseessä on kuitenkin ensisijaisesti leimauslakka, eli koostumus on paksua. Siihen kun vielä yhdistää tällaisen vaalean sävyn, mikä on normaalistikin yleensä hankala koostumukseltaan, niin lopputulos on väkisinkin hieman pinnaa vaativa. Onneksi kuitenkin pari paksua kerrosta riitti ja päällyslakka tasoitti pienet virheet.

Leimasin One and Onlyn päälle kukkakuvioita Qgirl-022 -laatasta. Leimauksessa käytin kahta eri lakkaa, nämäkin MoYoun. Pinkki on Teenage Blush ja harmaa Silver Fox. Harmaan ja pinkin yhdistelmästä tuli aika kiva mielestäni.

Tauluprojekti on vielä hieman kesken, joten taidanpa palata sen pariin. Ja itseasiassa yhdestä taulusta tuli kynsi-inspiraatiokin, josko senkin ehtisi vielä tänään toteuttaa, katsotaan....


Kynsillä:
 • MoYou London One and Only
 • MoYou London Teenage Blush
 • MoYou London Silver Fox
 • Qgirl-022 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

8 kommenttia:

 1. Mäkin olen joskus kokeillut lakata jollakin Colour Aliken leimauslakalla ja se oli myös aika hankala lakattava. :D Onhan tuo kyllä superkaunis sävy ja ihanat kynnet muutenkin! Sun kynsissä se ei taida paljon haitata, vaikka joutuu lyhentämään, sulla on niin ihanan pitkä tuo kynsipeti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kerrassaan nätti lakka, mutta tuskin juuri tulee enää käytettyä koko kynnellä. Kiitos! :)

   Poista
 2. Tosi sievät leimaukset ja söpön värinen lakka :)

  VastaaPoista