maanantai 10. huhtikuuta 2017

Yllärikiva

Räkälandiasta edelleen terveisiä! Tauti ei ole helpottanut sitten viime kerran ja voi hyvää päivää kun alkaisi jo riittää. Mä olen ollut muutaman päivän ilman kynsilakkaa ja nakukynsiä on niin ankea katsoa. Vähän väliä ajattelen että kohta laitan jotain, edes yksiväriset lakat, mutta sitten... ei pysty ei jaksa. Byyyääh mä inhoan sairastamista!
Mutta nyt lakattomista kynsistä lakattuihin sellaisiin. Kokeilin ihan ex tempore yhtä leimaa ÜberChicin Wild West 02 -leimauslaatasta ja se osoittautui ihan älyttömän kivaksi!


Katsokaa nyt miten hieno! Vähän inkkari, vähän robotti. Graafinen, mutta silti siinä tapahtuu aika paljon. Tykkään!

Tämä leima todennäköisesti antaa eri vaikutelman riippuen siittä millainen lakkaus on pohjalla. Tällä kertaa valitsin pohjalle Essencen harmaan Grey Zonen, jolloin tulos lienee enemmän graafinen kuin intiaanihenkinen.

Mulle tuli hirveä hinku käyttää tätä myös leimadecalien teossa. Kädet syyhyää päästä värittelemään tuota kuviota. Täytyy pitää mielessä!


Kynsillä:
 • Essence Grey Zone
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty Wild West 02 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

14 kommenttia:

 1. On kyllä täydellinen värityskuvio :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva ja monikäyttöinen kuvio. :)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Oih, tosi hienot! Mua on ruvennu kovasti viehättään kaikki graaffinen, niin kynsillä ku pukeutumisessa ja siustuksessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös kaikista graafisista asioista :) Kiitos!

   Poista
 4. Onpa hauska kuvio! En oikeastaan ikinä osta laattoja joissa on graafisia kuvioita. Miksihän en, tämäkin näyttää niin kivalta. En vaan jotenkin osaa omilla kynsillä tai en osaisi valita oikeaa pohjaväriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin sellainen naisellinen tyyli lakkauksissa ❤️ Mäkin ihastelen monia juttuja muiden kynsillä, mutta en osaa pitää itselläni :)

   Poista
 5. Oo, miten kivat! Mä niin tykkään tällaisista! Vielä kun mulla olisi yhtä nätit kynnet kuin sulla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli heti mieleen sinä tästä lakkauksesta! :D Ja mitä ihmettä, sullahan on aivan täydelliset kynnet! Kiitos kuitenkin kehuista ihanainen ❤️

   Poista
 6. Kovasti miellyttää nämäkin kynnet mun silmää, viihtyisin varmasti itsekin tässä lakkauksessa.

  VastaaPoista