torstai 13. huhtikuuta 2017

Varaslähtö

Otin varaslähdön kuuman kesäpäivän lakkaukseen. Kun sitä ÜberChicin Wild West 02 -laattaa tuli näpeissä pyöriteltyä, osui silmiini useampikin kuvio mitä teki mieli kokeilla asap. Jos se edellinen kuvio oli jotakin robotin ja intiaanin väliltä, nämä leimat on täysin intiaanit.


Tein pohjalle liukuvärin kahdella KBShimmerin ihanalla neonlakalla. Kynsien tyvessä on haalea oranssi, nimensäkin mukaisesti mangon värinen Leggo my Mango ja kärjissä on korallinen Bahama Drama. Nämä ovat molemmat aivan ihania pigmenttisiä neonlakkoja ja täydellisiä kesään. Leimoissa halusin käyttää mustaa, koska se näyttää neonlakkojen kanssa aina kivalta.

Jouduin muuten taas kuvaamaan oikean käden, sillä siinä vaiheessa kun olin levittänyt päällyslakan, huomasin vasurin keskisormesta osan leimasta kadonneen johonkin. Joten pahoitteluni epätarkoista kuvista.

Kivat kynnet näistä tuli kaiken kaikkiaan, joskin vähän kaipailen päivettyneitä käsiä, neonlakat ovat aika armottomia mun kalmanvalkoista ihoa vasten heh. Nooo sitä odotellessa. Nyt kuitenkin hyvää pääsiäistä kaikille!


Kynsillä:
  • KBShimmer Leggo My Mango
  • KBShimmer Bahama Drama
  • MoYou London Black Knight -leimauslakka
  • ÜberChic Beauty Wild West 02 -leimauslaatta
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

14 kommenttia:

  1. Mukavaa pääsäistä teidän perheelle! Tosi kauniit kynnet jälleen kerran, pitäisiköhän itsekin alkaa havitella tälläisiä laattoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset leimat on ihan mun lemppareita! Joten suosittelen :) Kiitos Taina!

      Poista
  2. On kyllä kesäiset kynnet, näitä katsoessa alkaa tehdä mieli kylmää juomaa! :D Ihanaa pääsiäistä myös sinne teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun alkoi tekemään mieli mehujäätä :D Kiitos Belegwen!

      Poista
  3. Aijaijai, nää on kyllä ihan täykyt! Tuli kunnon kesäfiilis näitä kuvia katsellessa :) ❤

    Mukavaa pääsiäistä Maiju! :)

    VastaaPoista
  4. Nämä on kyllä aivan älyttömän ihanat ja kesäiset lakkaukset :)
    Hyvää pääsiäistä sinne!

    VastaaPoista
  5. Super-ihana ja onnistunut lakkaus, oikein kunnon hellevärit jotka huutavat kesää! :)

    VastaaPoista