torstai 6. huhtikuuta 2017

Unohtunut leimakuvio

Meidän talouteen on iskenyt flunssan pirulainen, joten räkäinen terve täältä! Mieheni sairastui jo viime viikon puolella ja tokihan se sitten iski muhunkin. Flunssa on lähes jokakeväinen vieras kohdallani, joten osasin jo vähän odotellakin.
Oli kuitenkin aika ennen tautia ja silloin tartuin erääseen leimaan mikä oli päässyt unohtumaan kokonaan. Kun hankin ÜberChicin kahdeksannen laattasetin, pistin merkille yhden kivan kuvion, mutta jotenkin se unohtui ihan täysin, enkä ollut käyttänyt sitä tähän päivään mennessä.


Lakkasin ensin kynsille pari kerrosta piCture pOlishin haalean vaaleanpunaista Bardotia. Leimat tein leimadecal -tekniikalla ja niiden värittämiseen käytin PP:n viininpunaista Bordeauxia. Bardot jotenkin peittyi täysin tuonne leimadecalin alle. Lopputuloksesta ei yhtään huomannut että siellä oli vaalenpunaistakin mukana. Lähinnä pohja näytti vaaleanharmaalta. Tai jotenkin ei minkään väristeltä. Ei valkoinen, ei nude, eikä harmaa. Ei minkään värinen. Sellainenkin näköjään on olemassa :D

Kuvasin muuten poikkeuksellisesti oikean käden, koska sain vähän rytättyä vasemman käden lakkauksia. Ei ne rytyt livenä niin näkynyt, mutta kuvissa olisi tietenkin loistanut. Vitsi että oli vaikeaa kuvata "väärä" käsi. Ei meinannut tulla mitään ja loppujen lopuksi nämä kaksi kuvaa oli ainoat edes jokseenkin julkaisukelpoiset. Kynsibloggaajan first world problems! :D

No mutta, lakkauksen lopputulos oli ehkä erilainen kuin alunperin oletin, mutta aika kiva kuitenkin. Ja tulipahan vihdoin käytettyä tuota leimaa! Rasti ruutuun.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Bardot
 • piCture pOlish Bordeaux
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty 8-02 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

12 kommenttia:

 1. En ikinä sais tälläsiä aikaseksi, tosi hienot! Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, tottakai saisit ;) Kiitos Sole!

   Poista
 2. Tosi ihanat, mansikat tulee mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai mansikat! No sehän on aika kiva mielleyhtymä :) Kiitos Taina!

   Poista
 3. Tosi kivat! Ei tosiaan paljon tuota pohjasävyä erota, mutta eipä se haittaa! :)

  VastaaPoista
 4. Mie tykästyin jo instan puolella näihin lakkauksiin, älyttömän nätit! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on komeat kynnet, wow! ♥ Pikaisia paranemisia sinne :)

  VastaaPoista