maanantai 3. huhtikuuta 2017

Essie Excuse Me, Sur

Essien B’aha Moment -kevätkokoelmassa on yksi mulle suunniteltu lakka. Tai siis olen aika varma, että ovat Essiellä miettineet mua kun tämän lakan kehittivät. Se on pastellinen, korallipinkki, lämminsävyinen ja sellainen neonmaisen ylivaalea sävy. Just eikä melkein sellainen mitä rakastan kesällä kynsillä! Kyseessä on lakka nimeltä Excuse Me, Sur.


Menin tosi perushommilla kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran. En keksinyt millään koristeluita ja olinkin jonkun aikaa vain yksivärisellä lakkauksella. Päädyin loppujen lopuksi kuitenkin leimaamaan kukkakuviot ÜberChicin 6-03 -laatasta MoYoun punaisella. Ihan söpöt näistä tuli, mutta olisin kaivannut super ihanan Excuse Me, Surin seuraksi jotain kivempaa ja mieluisampaa. Aion kyllä käyttää tätä pian uudelleen!

Koostumukseltaan Excuse Me, Sur oli sellainen menettelevä tapaus. Odotin kamalaa koostumusta, joten sinänsä yllätyin positiivisesti kun selvisin kahdella kerroksella. Vähän paksuhkoa tämä kuitenkin oli, joten pikkuisen pitää olla lakatessa tarkkana ettei kaljuunnu. Lakan sävy on kuitenkin niin suloinen että antaa anteeksi lievästi kökön koostumuksen.


Kynsillä:
 • Essie Excuse Me, Sur
 • MoYou London Femme Fatale -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty 6-03-leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Ihanaa kun on kevät ja lakkavalmistajat pukkaavat ulos kevät- ja kesäkokoelmia!
Aurinkoista huhtikuuta kaikille :)

10 kommenttia:

 1. On kyllä tosi nätti sävy, ei voi muuta sanoa! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat leimaukset taas. Mulla tämä kokoelma odottaa swatchailua, saa nähdä mitä tykkään koostumuksista, onko niin ihania kuin Essiet aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtääkseni kokoelman lakat ovat pääsääntöisesti erinomaisia lakkattavia. Ja tosiaan, eipä yllätä kun Essie kyseessä :) Kiitos Taina!

   Poista
 3. Ihana lakka ja kivasti sopii leimaukset:)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niiin sun sävy! :D Ihanat koristelut <3

  VastaaPoista