torstai 18. toukokuuta 2017

Haukkaa minnuu

Halusin saada neonlakkaa kynsille ja päätin tarttua China Glazen Bite Me -lakkaan muistaakseni ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Lakka oli paljon ihanampi kuin muistin! Mulla oli sellainen mielikuva, että se on oranssiin taittava neonpunainen, mutta sehän olikin selkeästi pinkkiin taittava ja kerrassaan ihastuttava.


Koristeluiden suhteen menin super yksinkertaisella linjalla koska ilta ja arki. Käytin leimauksessa ÜberChicin Wild West 02 -laattaa. Nimettömiin valitsin tuollaisen intiaani-/heimokuvion ja tykkäsin siitä itse asiassa tosi paljon. Täytyypä muistaa käyttää tätä joku kerta kaikkiin kynsin. Keskisormiin leimasin pikkuiset kaktukset ja ne taas osoittautuivat vallan söpöiksi.

Näitä lakkauksia tehdessä ei ollut kovinkaan lämmintä, mutta nyt tämän postauksen julkaisun ajankohtaan ne sopii paljon paremmin, sillä ainakin tänne Tampereen suunnalle on luvattu loppuviikolle kesäkelejä. Jipii!

Ei siis muuta kuin hyvää ja (toivottavasti) lämmintä viikonloppua kaikille jo nyt!


Kynsillä:
 • China Glaze Bite Me
 • ÜberChic Beauty Wild West 02 -leimauslaatta
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

4 kommenttia:

 1. Ihana lakka! Leimatkin on kivat. Varsinkin tuo pieni kaktus on suloinen. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä tosi nätti lakka! Mäkin odotan viikonloppua, pitkästä aikaa aion olla tekemättä töitä, ihan sama vaikka se kostautuisi sitten myöhemmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun välillä yllättyy että joku lakka onkin kivempi kuin muisti :)

   Poista