maanantai 15. toukokuuta 2017

piCture pOlish Surf

Ostin piCture pOlishin Surfin heti sen ilmestyttyä tuossa kuukausi takaperin, mutta se sai odottaa kynsille pääsyä tähän asti, sillä en jotenkin saanut mitään inspiraatiota tämän kanssa. Lakka on kyllä kaunis, se ei ollut ongelma. Mutta halusin odottaa että tulee sellainen olo että haluan kynsille nimenomaan tämän. Ja nyt vihdoin tuntui siltä.


Kyseessä on kirkas, raikas vaalea turkoosi creme. Lakka levittyi ihan mukavasti ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Tosi ihana kesäsävy! Ylimmässä kuvassa kynsillä siis kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa.


Koristeluiden kanssa menin melko simppelillä linjalla, en halunnut peittää lakkaa liikaa. Ja tottakai valitsin lakan teeman mukaisesti veteen viittaavat koristelut, kuinka muutenkaan. Leima on MoYou Londonin Sailor 05 -laatasta ja käytin leimadecal -tekniikkaa. Simpukoiden ja meritähtien värittämiseen käytin piCture pOlishin hiekanväristä Cherishiä, vaaleanharmaata Lakodomia ja persikkaista Rebelleä. Leimat sopivat tietenkin lakkaan kuin nenä päähän, joten olen tyytyväinen lopputulokseen.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Surf
 • piCture pOlish Cherish
 • piCture pOlish Lakodom
 • piCture pOlish Rebelle
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou London Sailor 05 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

12 kommenttia:

 1. Ihanat leimat! Värit sopii Surfiin kuin nenä päähän. Nää on oikeen viimesen päälle kesäkynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä todella kesäiset. Onneksi ainakin tänne Tampereelle on luvattu pian myös kesäsäätä :) Kiitos Marppa!

   Poista
 2. Surf on ihana ja kivasti olet koristellut. Tulispa vaan kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tänne Tampereen suuntaan on luvattu kesän tulevan loppuviikosta :) Kiitos Sissi!

   Poista
 3. Surf on kyllä herkullisen värinen. Upea lakkaus!

  VastaaPoista