maanantai 22. toukokuuta 2017

Ruusukvartsia

Viime aikoina instassa on vilahdellut siellä täällä hennon vaaleanpunaisia ruusukvartsikynsiä. Yhtenä päivänä kun mulla ei ollut valmista ideaa lakkaukselle, päätin kokeilla kyseistä trendiä. Ja itse asiassa lopputulos oli parempi kuin odotin!


Mä tykkään tehdä marmori- ja kivikynsiä ja niitähän on täällä blogissa useampikin vilahtanut. Ennen käytin aina water spotted -tekniikkaa, mutta nyttemmin olen käyttänyt akryylimaalia. Se on nopeampaa ja ennen kaikkea sotkua tulee vähemmän.


Lakkasin ensin pohjalle yhden kerroksen Essencen joulukalenterista tullutta Made With Lovea, mikä on läpikuultava maidonvaalea cremelakka. Tämän jälkeen tein noita "kivikuvioita" valkoisella akryylimaalilla ja levitin päälle Essien Sugar Daddya. Toistin tämän muutaman kerran, eli taas lakan kuivuttua akryylimaalia ja sen päälle kerros Sugar Daddya. Näin osa kuvioista jäi haaleammiksi ja lopputulos oli kolmiuloitteisempi. Sugar Daddy toimi tässä erittäin hyvin niin värinsä kuin läpikuultavuutensakin puolesta. Olin tyytyväinen lopputulokseen ja hei vähänkö oon trendikäs!


Kynsillä:
 • Essence Made With Love
 • Essie Sugar Daddy
 • Valkoinen akryylimaali
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Hot or not?

12 kommenttia:

 1. Vau! Todella hieno 3-ulotteinen efekti! :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin toimii! Kivimarmoroinnit on upeat kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Heidi, kiva kun tykkäät! ^_^

   Poista
 3. Ihan hullun kauniit! Mulle ei ole tullut mieleenkään tällainen tekniikka, joten täytyy laittaa korvan taa jos joskus innostuu kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sissi! Nämä syntyi ihan puhtaasti improvisoiden, mutta niinhän usein kivoimmat jutut syntyykin :)

   Poista