tiistai 2. toukokuuta 2017

Toukokuun ekat

Hyvää toukokuuta! Mitenkäs teillä sujui vappu? Meidän vappu oli kuin mikä tahansa viikonloppu yhdellä ylimääräisellä vapaapäivällä. Kunhan löhöiltiin kotona ja sen sellaista. Vappuaattona mulla oli itseasiassa hieman hankaluuksia kynsien kanssa. Tein kolmet lakkaukset ja poistin ne kaikki. Aina ei lähde ykkösellä :D Nämä näkemänne kynnet tein sitten vappupäivän aamuna ja onneksi lopputulos oli yksinkertaisuudessaan kuitenkin vihdoin tyydyttävä. Näistä tuli simppelit mutta kuitenkin aika räväkät.


Sunnuntain lakkausepisodi alkoi sillä että lakkasin kynnet PP:n Parisilla ja leimasin päälle chevron-kuviot valkoisella. Mun piti siihen päälle sitten vielä lisätä mustat leimat ja tätä kokeilinkin katastrofaalisella lopputuloksella. Niistä tuli ihan hirveät haha. Poistoon meni.
No sitten valitsin lakaksi OPI:n Suzi's Hungary Again!:n ja aloitin tekemään kynsiteipin avulla negative space -lakkausta. Kun toinen käsi oli valmis, kynnet näytti jotenkin pliisulta ja lisäsin niihin niittejä. WROOONG! Tulos oli taas totaalinen fail ja ei muuta kuin asetonia päälle. 
Sitten ajattelin että kolmas kerta toden sanoo. Väärin. Ei sanonut. Jostain sekunnin ajatuksesta tartuin Isadoran vaaleaan persikkaan Peachy Coladaan. Kun olin lakannut sillä kynnet, huomasin heti että ei. Väri ei tuntunut yhtään hyvältä. Halusin jotain voimakkaampaa. Menin nukkumaan ja jonkin verran v***tti.


No mutta, sitten heräsin toukokuuhun ja mähän rakastan toukokuuta! Aurinko paistoi ja ketutuskin oli häipynyt. Ei siis muuta kuin uudella tarmolla Isadora pois kynsiltä ja sitten miettimään että mitäs nyt. Negative space oli edelleen mielessä joten päädyin siihen, joskin huomattavasti yksikertaisemmalla linjalla kuin edellisenä päivänä.

Aluslakan jälkeen laitoin kynsille ranskisvinyylit ja lakkasin alaosan Essencen mustalla ja yläosan China Glazen Flip Flop Fantasylla. Tarkoitus oli leimata vielä yläosaan jotakin graafista, mutta tykästyin kynsiin tällaisenaan ja jätit ne leimaamatta.

Nämä ei varmasti ole jokaisen makuun, mutta mun mielestä ihan hauskat ja kivaa vaihtelua siihen millaisia kynsiä yleensä teen.


Kynsillä:
 • Essence Black Is Back
 • China Glaze Flip Flop Fantasy
 • kynsivinyylit
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

8 kommenttia:

 1. Nää on kivat! Flip flop fantasy on kyllä huikea kesälakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on aivan ihana neon kesäksi :) Kiitos Marppa!

   Poista
 2. Tosi kauniit! Mä olisin jo tossa vaiheessa mennyt yksivärisillä nukkumaan. Tai ehkä jopa sen ensimmäisen kerran jälkeen. :D Ei nykyisin sinni kyllä riitä tekemään kolmia lakkauksia peräkkäin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan kyllä yleensä riitä pinna tällaiseen :D

   Kiitos, kiva kuulla että tykkäät <3

   Poista
 3. Apua mikä kynsipäivä! :D onneksi toukokuu pelasti, nää on iiihanat! ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oli "hieman" hankaluuksia haha :D

   Kiitos tosi paljon! <3

   Poista