maanantai 28. elokuuta 2017

Damask

Moikka! Viime viikolla kirjoittelin tänne vain kerran siitä yksikertaisesta syystä, ettei mulla ollut teille mitään kirjoitettavaa. Mä kuvittelin ennen kesää että lomalla saan kivasti lakkauksia "varastoon" ja syksyllä riittää postattavaa. En tiedä mitä tapahtui, mutta kynsikuvia ei ole varastossa. Onneksi viikonloppuisin ehdin tehdä lakkaukset tai kaksi, mutta älkää ihmetelkö jos nyt syksyn aikana täällä on vähän hiljaisempaa.


Nämä lakkaukset on mulla parhaillaankin ja mukavasti tuntuu vähän syksyisemmiltä. Ei sillä että pätkääkään kaipaisin syksyä, mutta kynsien osalta on kivaa kun "sesongit" muuttuu. Seuraavaksi tosiaan aletaan näkemään tummempia ja murrettuja sävyjä ja sen jälkeen jouluisia lakkauksia. Nyt kuitenkin ollaan vielä elokuussa ja kaikki muu paitsi joulu on sallittu! :D


Tämän lakkauksen pohjalla on pari kerrosta piCture pOlishin Mermaidia. Mä olen käyttänyt tätä yhden kerran aikaisemmin ja lakka oli jo lähtökohtaisesti hieman paksun puoleista, mutta nyt se oli paksuuntunut entisestään ja sillä oli jo hieman hankala lakata. Pullo on siis avattu vain kerran aikaisemmin ja on ollut hyvin suljettuna. Harmi, että jankkiintuminen on alkanut heti. Tämä siis kaipaa ohentajaa ja sen ollessa multa loppu, ottaisinkin mielelläni vastaan vinkkejä hyvästä sellaisesta!

Mermaidin päällä on damaski (vai damasti?) -tyyliset kuviot MoYoun Fashionista 07 -laatasta ja nuo keskisormissa ja nimettömissä olevat v:n muotoiset leimat on BPS:n L-006 -laatasta. Leimat onnistui tosi hyvin ja tykkään erityisesti juuri keskareiden ja nimettömien koristeluista.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Mermaid
 • Born Pretty Store hopea leimauslakka
 • Born Pretty Store L-006 -leimauslaatta
 • MoYou London Fashionista 07 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

10 kommenttia:

 1. Tosi nätti lakkaus. Mä olen kirjoittanut Mermaidista jo uutena, että se oli tosi paksua ja paakkuuntui siveltimen varteen, mutta sen koommin en ole siihen kajonnut. Varmaan omanikin on nyt entisestään paksuuntunut:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin jo vähän silloin uutena marisin lakan paksuhkosta koostumuksesta. Nyt se oli vielä kökömpi :/

   Kiitos Sissi kehuista :)

   Poista
 2. Mulla ei ole Mermaidia joten sitä en osaa kommentoida. Harmi kyllä että on paksua :/ Fabyn Thinner on tosi hyvä. Moni kans kehuu Orlyä, sitä en ole itse kokeillut. Mavalaa älä ainakaan ostaa, ei toimi ollenkaan.
  Ihanat leimaukset, mulla taitaa jopa tuo laatta ollakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin tota Fabyn ohentajaa etsiä kauneutta.comista, mutta sitä ei ilmeisesti ole saatavilla kun en löytänyt. Täytyypä tsekata tuo Orly vielä , kiitos vinkeistä :) Ja kehuista myös!

   Poista
 3. Nätti lakkaus! Harmi ettei lakka ollut hyvä koostumukseltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvinen! :) Ja juu, tämä ei ikävä kyllä ole kovin hyvä laadultaan. Ainakaan pp:n mittapuulla ;)

   Poista