maanantai 14. elokuuta 2017

Ensikosketus Masuran lakkoihin

Kynsilläni nähdään todella harvoin perinteisiä ruusuja. Halusin koristella käyttämäni lakan ruusuilla ja eräs testaamaton leima tuli heti mieleeni.


Lakka on Masuran 1042 Berry Smoothie. Lakka on kaunis vadelmanpunainen ja täynnä holohippua. Mulla ei ole muita Masuran lakkoja, mutta tämän perusteella voisin hankkia lisääkin. Holohippu on saman tyyppistä kuin piCture pOlishin lakoissa, mutta hieman reilumman kokoista. Koostumus on läpikuultavaa, mutta peittää hyvin kahdella kerroksella ja lakka levittyikin nätisti. Oikein mainio tapaus siis. Masura on ymmärtääkseni venäläinen lakkamerkki ja tämän lakan olen ostanut Hypnotic Polishilta. Itseasiassa lakka odotteli kynsille pääsyä useamman kuukauden, jotenkin vain jäi muiden ostosten varjoon. Aivan suotta kylläkin! Sävy ei ehkä ole mun iholle sopivin, mutta en kyllä raaski luopuakaan tästä.

Leimat on ÜberChicin 5-01 -laatasta ja leimauslakka tuttu MoYoun Black Knight. Näistä tuli yksinkertaiset mutta kivat peruskynnet :)


Kynsillä:
 • Masura 1042 Berry Smootie
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty 5-01 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

18 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on kaunista :) Todella kaunis lakka! Munkaan kynsillä ei nähdä koskaan ruusuja ja vierastan kukkia muutenki omilla kynsillä tai vaatteissa tai sisustustekstiileissä. Vaikka muuten rakastan kukkia, niin ulkona ku sisällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän vierastan tällaisia perus ruusuja kynsillä ja muutenkin olen kukkakuvioiden suhteen erittäin nirso. Myöskään mun kotona ei nähdä kukkakuosia. Mutta kyllä mä ihan mielelläni leimaan kukkia kynsille, mutta kuvion pitää olla nätti :) Kiitos Heidi!

   Poista
 2. No on kyllä nätti! Merkki on mulle tuttu vain nimeltä, nykyään kun ei tule juurikaan kokeiltua mitään uutta indierintamalta. Harmi, koska mielellään sitä katselisi tätäkin kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tämän ulkonäköön ja laatuun siinä määrin, että harkitsen josko ostaisin näitä lisääkin. Hintakin on erittäin kohtuullinen :)

   Poista
 3. Kaunis lakka ja todella hieno ruusuleima! Ne on ihan tehty toisilleen. :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi miten ihanan värinen lakka <3 tuo ruusuleima on houkutellut minuakin, mutta en ole saanut vielä kynsille. Ruusuista kyllä tykkään leimauksissa ja decaleissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin nätti :) Saattaapi olla että tilaan lisää Masuraa...

   Poista
 5. On kyllä tosi kivan näköinen lakka! Mä en oikeen koskaan ole oppinut pitämään omilla kynsillä kukkakuoseja (jos nyt ei puhalluskukka lasketa), mutta nämä näyttää kyllä kivalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin etten ehkä tykkää tästä leimasta, mutta se olikin yllättävän kiva :)

   Poista
 6. Todella kaunis lakkaus ja lakka itsessäänkin on ihanan värinen ^.^

  VastaaPoista
 7. Aihan ihanat <3 ihana väri ja ihana leima <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista