torstai 17. elokuuta 2017

Lakkaamisen vaikeutta

Niin kuin olen monen monta kertaa hehkuttanut, China Glazen Thistle Do Nicely on yksi mun lempilakoista ja kesien luottokamu. Mä suunnittelin tässä jo useamman viikon että lakkaan sillä kunhan saan testattua uusia lakkoja ja muutaman suunnitteilla olleen lakkauksen tehtyä. Mutta jostain syystä aina, tai ainakin tosi usein, kun oikein suunnittelen jonkun lakan käyttöä, on lopputulos jokseenkin tylsä. Tai jotenkin ei-mieluinen.


TDN oli hieman paksuuntunut sitten viime käyttökerran ja oli aika kökkö lakattava. Olisiko sitten korkki jäänyt vähän huonosti. Lakka ei muutenkaan ole mikään ihan unelma lakattava, mutta kaksi kerrosta on aina riittänyt hyvin. Nyt olisi tarvittu kolmaskin tasaiseen lopputulokseen, mutta laiskuus voitti ja jätin kerrokset kahteen. Onneksi päällyslakka tasoitti lakan pintaa. Leimat on MoYoun Artist 17 -laatasta. Ensin leimasin  kynsien tyviin mustat "kolmiot" ja sitten niiden päälle tuollaiset kuviot vaalean korallilla.

Näissä oli mun mielestä kiva idea, mutta sitten ei kuitenkaan näyttänyt sellaiselta kun olin ajatellut. Ehkä värit ei nappaa yhdessä. Se se varmaan on. TDN ansaitsisi siis vielä tälle kesälle yhden lakkauskerran ;) Ehkäpä!


Kynsillä:
  • China Glaze Thistle Do Nicely
  • MoYou London Black Knight -leimauslakka
  • MoYou London Cancun Coral -leimauslakka
  • MoYou London Artist 17 -leimauslaatta
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä herkullisen värinen. Katsoin ensin, että noi persikkaiset leimat on kynnen omaa väriä. :).
    Ihana lakkaus joka tapauksessa!

    VastaaPoista