maanantai 7. elokuuta 2017

Superkivat

Tänään on SE päivä. Se, mikä tulee väistämättä joka vuosi eteen, vaikka sen yrittääkin sulkea mielestään ja leikkiä ettei sitä olisi olemassakaan. Mutta sieltä se salakavalasti hiipii kohti ja yhtäkkiä onkin edessä. Lomaltapaluupäivä. Ei vaan, on kiva nähdä pitkästä aikaa ihania työkavereita. Mutta mulla olisi ollut vielä niin paljon kaikkea kivaa lomatekemistä. Aina tuntuu että loma loppuu ihan kesken. Ja mulla oli sitä kuitenkin kuusi viikkoa. Kun mikään ei riitä... :D

No joo, vaikka loman loppuminen vähän harmittaakin, onneksi lakkauksista tuli kivat! Itse asiassa viime aikojen lemppareimmat.


Tein MoYou Londonille tuossa viikko sitten tilauksen, sillä musta ja valkoinen leimauslakka veteli viimeisiään. Tokihan siinä tarttui pari leimauslaattaakin mukaan ja toinen niistä on tässä lakkauksessa käyttämäni Minimal 03. Mä olen harkinnut ko. laatan ostoa sen ilmestymisestä saakka, mutta jostain syystä en ole tullut sitä hankkineeksi ennen kuin nyt. Parempi kuitenkin myöhään kun ei milloinkaan, laatta on nimittäin tosi kiva ja varmasti monikäyttöinen.


Valitsin lakaksi yhden lemppareistani, piCture pOlishin Salt Waterin. Mä en meinaa enää raaskia käyttää tätä, sillä pullosta on jo puolet huvennut. Pitäisi se varapullo metsästää jostakin. Enivei, lakkasin kynsistä noin kaksi kolmasosaa ja jätin tyvet lakkaamatta. Ajattelin tällaisen negative space -tyylin sopivan näiden leimojen kanssa ja näin mielestäni onkin. Keskisormien ja nimettömien leimoja väritin piCture pOlishin vaaleanharmaalla LakoDomillaja tummanturkoosilla Mermaidilla. Näistä tuli aivan mun tyyliset. Tykkään!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • piCture pOlish LakoDom
 • piCture pOlish Mermaid
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Minimal 03 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

20 kommenttia:

 1. Siiiiis wow. Tuutko tekemään mullekin tällaiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottamaar, koskas lähtee seuraava bussi? :D Kiitos Sissi! <3

   Poista
 2. Onpa upeat! Itse vierastan jättää osan kynttä paljaaksi mutta muilla se näyttää toimivan ;D mulla on yksi BPS testilaatta jossa tälläisiä kuvioita, hiukan vaan pienempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihailen joitain lakkaustyylejä muilla, mutta sitten omilla kynsillä ei tunnut luontevalta kuitenkaan :) Kiitos Taina!

   Poista
 3. Ihanat kynnet! <3
  Tsemppiä töihinpaluuseen, aina se vähän kirpaisee mutta nopeasti se menee ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! :)
   Juu nopeastihan töihin pääsee taas kiinni ja arki alkaa rullaamaan tuttua tahtia :)

   Poista
 4. Voisin olla tällaisilla kynsillä lopun elämääni, ihan mielettömät! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan super paljon ihanasta kommentista Belegwen! Ja mä itse asiassa mietin näitä tehdessä että sopis sullekin ;)

   Poista
 5. Waude! Nää to TODELLA hienot :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat <3 saisinpa mäkin leimattua tälläsiä kuvioita suoraan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! <3
   Mulla ainakin tällaisista kuvioista tulee helposti kieroja jos leimasin on pieni. Eli mitä suurempi pinta-ala leimasimessa, sen suoremmat viivat leimassa :)

   Poista