keskiviikko 22. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 6: The one that never got on nails

The one that neve got on nails - Se, joka ei koskaan päässyt kynsille. Tämä haaste tulikin tarpeeseen, sillä mulla on muutamia lakkoja jotka on odottanut vuoroaan kauan. Yksi niistä on Gina Tricotin Minty Lavender. Ostin tämän joskus ajatellen, ettei mulla ole mitään lähellekään tämän väristä lakkaa. Ei ehkä paras peruste lakan ostolle, sillä jo ostovaiheessa tiesin, ettei tämä ole ominta mua. Jostain syystä mun oli tämä kuitenkin saatava, mutta kynsille pääsyä se sitten joutuikin odottamaan tovin jos toisenkin.


Lakka on kyllä kynsillä ihan nätti. En koskaan voisi esimerkiksi pukeutua tähän väriin, mutta mitä kynsilakkoihin tulee, olen aika kaikkiruokainen. Vähän kuitenkin vierastin sävyä, joten en usko että tästä kovinkaan käytetty lakka tulee.

Lakkasin tällä Minty Lavenderilla peukalon, etusormen ja pikkurillin. Etusormeen lisäsin pari mustaa strassia mutta muuten annoin kynsien olla sellaisenaan.


Keskisormeen lakkasin muutaman kerroksen Ginan Whitea, ja päälle laitoin tuollaisen mustan kiekurasiirtokuvan. Nimetön sai päälleen OPIn It's Frosty Outsidea. Taas. Tuntuu että mulla on ihan jatkuvasti yksi kynsi lakattu tuolla OPI:lla. Mulla on myös Dependin hopea tekstuurilakka ja olisin käyttänyt sitä tähän, mutta en löydä sitä mistään! Ihan käsittämätöntä, koska en kuljeta lakkoja koskaan pitkin kämppää, lakkaan aina saman pöydän ääressä ja kaappi jossa lakkoja säilytän, on noin kymmenen sentin päässä tuosta pöydästä. Mutta Dependiä ei vaan löydy! Todella outoa...


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Gina Tricot Minty Lavender
 • Gina Tricot White
 • OPI It's Frosty Outside
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia

Mikä väri on sinulle vieras tai epämieluisa käyttää?

12 kommenttia:

 1. Maanläheiset värit on aika vieraita. Just kaikki mutaiset ja ruskeat. :D Mutta silti omistan niistäkin sävyistä lakkoja, eikä haittaa ollenkaan. Kynsilakoilla on mukava rikkoa rajoja värimaailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullekin maanläheiset värit on vieraita ja etenkin juuri ruskeat! Mulla ei itseasiassa edes ole ruskeaa kynsilakkaa. Shampanja, pronssi ja nude on lähimpänä ruskeaa mitä multa löytyy.
   Mutta aivan mainiosti sanottu - kynsilakoilla on todellakin kiva rikkoa niitä omia rajojaan!

   Poista
 2. Musta ja valkoinen, siinä värit, joita mun kynsillä näkee harvoin. Ne ei oo vaan mun värejä. Vaatteissa tykkään, mutten kynsillä.
  Ps: Jos haluat tuosta Minty Lavenderista eroon ni mää ostan sen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei pelkkää mustaa näe koskaan ja valkoistakin vain yksittäisessä kynnessä, niinkuin tässä :) Värejä olla pitää!
   Voin myydä tämän Minty Lavenderin sulle! Haluatko muitakin lakkoja samoilla postikuluilla? Voin laittaa sulle ehdotuksia myytävistä lakoista. Tosin mun täytyy vaan ensin käydä niitä läpi, kun en ole tehnyt inventaariota sitten viime talven, hups! :D

   Poista
 3. Mulla vähän sama tuon lakan kanssa. Se on kiva ihan noin, mutta tuskin tulee usein käytettyä. Ja mäkin olen onnistunut hukkaamaan yhden lakan. Se on vielä iso Shimmer Polishin pullo. Yleensä pidän todella hyvää huolta rakkaista, mutta en vain löydä sitä pulloa yhtään mistään! Ja meillä ei edes ole kovin paljon piilopaikkoja, sillä olen aika siisti ihminen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Shimmer Polishin hukkaaminen ketuttaakin jo varmaan vähän enemmän kuin Dependin :/ Mulla on itseasiassa kaksi lakkaa hukassa, tuon Dependin lisäksi yksi Isadoran hiekkalakka. Meilläkään ei todellakaan ole montaa paikkaa missä lakat voisi olla. Ja kun ne on AINA tuolla kaapissa tai sitten pöydällä ne, joilla juuri lakkaan. Mystistä...

   Minty Lavenderin lupasinkin juuri myydä Lauralle tuossa yllä ^ Ei tarvii enää miettiä tuleeko käytettyä vai ei, kun pääsee parempaan kotiin :)

   Poista
 4. Onkohan olemassa jokin planeetta, jonne mystisesti hukkuneet lakat päätyvät, niinkuin on olemassa planeetta hukkuneille sukille ja kuulakärkikynille (ja luultavasti myös sateenvarjoille ja aurinkolaseille)? Hitsi, kun ehdit Laura apajille ennen mua :). Tuo on tosi kaunis väri enkä ole löytänyt sitä Ginalta koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kyllä mä luulen että kadonneille lakoille ja muille kynsihärpäkkeille on oma planeettansa myös :D
   Ja juu, Laura ehti apajille ensin, mutta jos hän ei syystä tai toisesta lakkaa haluakaan, laitan sulle viestiä :)

   Poista
 5. Aivan ihana tuo sininen väri, ja kauniit kynnet! Kynnet on sopivasti niin pieni osa kokonaisuutta ihmisessä että itselleni ei tee huonoa mikään väri kynsillä - vaikkei kaikki nyt ihan omimmilta tunnukaan. Vaatteissa on oltava heti ronkelimpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Tuo on ihan totta, kynnet kun ovat vain pieni osa kokonaisuutta, niillä voi revitellä ihan eri tavalla kuin vaikka vaatteilla! Mäkin kokeilen mielelläni sellaisia värejä kynsillä jotka tuntuu muuten vierailta, mutta kaikki ei vaan tunnu kynsilläkään omalta - niinkuin vaikka tämä väri. Sama juttu ruskeiden kanssa, ei vaan tunnu hyvältä kynsillä eikä vaatteissa. Luomivärejä mulla kyllä on ruskeita vaikka mulle jakaa, mutta se on ihan eri asia se :D

   Poista