torstai 30. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 7: My Blog

Ennen kuin alan tarinoimaan tämän kertaisista kynsistä, pakko avautua hieman tästä pimeydestä ja sen aiheuttamasta valokuvausongelmasta. Mulla ei ole mahdollisuutta tilanpuutteen vuoksi hankkia mitään valokuvaustelttoja tai muita isompia kuvaushärpäkkeitä. Päivät kuitenkin lyhenee, eikä enää meinaa olla mahdollista kuvata kynsiä päivänvalon aikaan ja silloinkin kun on, saattaa ulkona ollaa niin synkkää ettei valo oikein riitä kuvaamiseen. Onko täällä muita, joilla on sama ongelma? Miten olette ratkaisseet asian? Mun täytyy joko julkaista täällä ihan kamalia hämäriä kuvia tai sitten kuvata kynsiä vain viikonloppuisin, mitä tarkoittaisi taas sitä, että pystyn julkaisemaan niitä täällä maksimissaan kerran viikossa. Kumpikaan vaihtoehto ei ole hyvä. Jos teillä siellä ruudun toisella puolella on jotakin ideaa tähän, kaikki otetan vastaan!

Mutta nyt niihin kynsiin. Haasteessa mennään jo viikolla seitsemän ja toinen viikon aiheista on My Blog, Minun blogini. Tällaista sain aikaiseksi:


Blogin nimen mukaan kynsille oli tietysti valittava minttua. Lyhensin hieman kynsiäni ja jostain syystä mun tekee mieli aina lyhennyksen jälkeen tehdä ranskis ja niin tein tälläkin kertaa. Lakkasin siis Ciatén Peppermintyllä kynsien kärkiin vinoranskiksen. Sudin lakan aika huolettomasti, koska tiesin laittavani värilakan päälle vielä glitterlakan.


Glitterlakaksi valitsi uuden lempparini, Essien Set In Stonesin. Lakkasin sitä siis minttuisiin osioihin ja ranujen rajalle. Mun mielestä se sopii tuohon tosi hyvin ja mikäs mun mieltä enempää lämmittäisikään kuin minttu ja glitter yhdessä :)


Laitoin vielä lopuksi tuollaiset kukkadecalit nimettömiin ja peukaloihin, sitten päällyslakkaa ja valmista tuli. Tämä on hyvin simppeli lakkaus, mutta tykkään tästä erityisen paljon.

Ja koska tämän viikon haasteena on minun blogini, on kai vaan positiivista, että lopputuloksesta tuli mua miellyttävä :D Mintun valitsin siis blogin nimen takia, ja tietysti myös siksi, että se on yksi lemppariväreistäni, mitä kynsilakkoihin tulee. Set In Stonesin valitsin siksi että yksikertaisesti rakastan glitterlakkoja (kukapa ei). Waterdecaleita olen käyttänyt tosi paljon lakkauksissani, joten iskin sitten vielä sellaiset päälle.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Ciaté Pepperminty
 • Essie Set In Stones
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • water decalseja

No, näyttääkö kynnet mun blogilta? Mitä ylipäätään tykkäätte lakkauksesta?

10 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä just sun blogilta ja muutenkin nätti ranskis :)! Mulla on sama valo-ongelma enkä tiedä mitä tehdä :'( oon suunnitellut hankkivani kaksi jonkin näköistä päivänvalo lamppua ja askarrella jonkunlaisen paperitsydeemin siihen ettei kynnet liikaa kiiltelisi mutta en tiedä toimiiko :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Johanna :) Mä taidan kanssa hankkia päivänvalolampun ja otan sitten sen alla sellaisia kuvia kun saa ja tyydyn siihen. Täytys löytää äkkiä isompi asunto että sais hienon kynsipisteen ja kuvauskamat!

   Poista
 2. Kynnet on just sua! Ihanat! <3
  Mulla on sama valokuvausongelma. Pitäis kait hommata edes päivänvalolamppu, jonka alla kuvata tai jotain sellaista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma ihanainen! ^_^ Taidan mäkin sen päivänvalolampun hankkia ja koittaa saada sen avulla edes jonkinlaisia kuvia.

   Poista
 3. Ihana lakkaus :)

  Mulla kans kuvauksen kanssa ongelmia, ei millää ehi viikolla kuvaa valosalla ku on töissä koko sen ajan ja tilanpuutteen vuoksi kunnon kuvauspaikkaa ei ole. Jonkin sortin kuvausnurkka minulla on,mutta siinnä on aika haastavaa kuvata. Luonnonvalo lamppu kuitenkin auttaa jo paljon. Kannattaa hankkia sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvinen :) Tää kuvausongelma on kyllä ärsyttävä. Täytyy se päivänvalolamppu hankkia juu, niin saan edes jotain kuvia otettua.

   Poista
 4. Kyllä näyttää kynnet siun blogilta, ihanat ^.^
  Mie taistelen saman asian kanssa täällä, kamerastani on vielä lisäksi salama rikki, joten nykyään on päivisin ehkä se tunti kaks milloin voin kuvata ulkona luonnonvalossa. En uskalla edes ajatella miten pärjään nyt tän talven yli, iiiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Nanne!
   Tyhmä talvi ja tyhmä pimeys. No onneks se ei kestä kuitenkaan koko vuotta. Keväällä saa taas huokaista helpotuksesta :D

   Poista
 5. Oih, kuinka kauniit kyntelöiset :). Minttu ja glitter yhdessä on rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Minttu ja glitter on ihan parasta :D

   Poista