tiistai 7. lokakuuta 2014

Peruslakkaus kiireen keskellä

Tein menneen viikon aikana ehkä ennätyksen eräällä saralla - olin kuusi päivää samoilla lakoilla. KUUSI! Se on mulle todella erikoista. Totta puhuen olen kyllä ennenkin ollut samoilla lakoilla kuusi, seitsemänkin päivää. Tämä on kuitenkin tapahtunut matkustaessa, kotioloissa en ole varma onko näin ennen tapahtunut, ei ainakaan montaa kertaa. Siis aevan uskomatonta sanon ma.

Koska saan onneksi syyttää lakkaamattomuudestani kiireitä, samalla syyllä voin selittää bloggaamattomuuteni. Mutta nyt istun tukevasti sohvalla, Blogger auki ja kynnet ilman lakkaa.

En nytkään jouda pitkään höpisemään, isken teille eetteriin parit kuvat, mutta eipä näistä tosin paljon kerrottavaakaan ole. Perusjuttuja.


Lakkasin peukalon, etu- ja pikkusormen Essien pinkillä Madison Ave-Huella. Mä tykkään tuosta lakasta tosi paljon, vaikkakin melko harvoin tulee käytettyä. Lakassa on Essielle tyypillistä hienon hienoa hopeaa shimmeriä, joka ei juurikaan kynsillä asti näy, mutta siellä se on kun lähempää tiirailee.


Keskisormessa OPIn It's Frosty Outside, kyseessä on hopea tekstuurilakka. OPIhan on tekstuurilakkansa nimennyt Liquid Sandeiksi ja nimitys kuvaa näitä mielestäni hyvin. Pinta jää hiekkaisen karheaksi. Nimettömään tein teipin avulla tuollaisen "ranskiksen" käyttäen molempia lakkoja.

Siinäpä se kaikessa yksikertaisuudessaan :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Lumene CC Nail Concealer
 • Essie Madison Ave-Hue
 • OPI It's Frosty Outside
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

4 kommenttia:

 1. Ihanat! ^.^
  Pinkki + hopea = ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Tuo Madison on kyllä ihana, oon SITÄKIN kuolaillut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Madison Ave-Hue on ihana lakka ja vähän ihmettelinkin nyt siihen tartuttuani että miksi olen käyttänyt tätä niin vähän...

   Poista