perjantai 10. lokakuuta 2014

Roosa nauha -päivä - katsaus pinkkeihin lakkauksiin

Tänään vietetään jälleen Roosa nauha -päivää. Roosa nauha -kampanja on Syöpäsäätiön järjestämä keräys, jolla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta. Kynsiblogeissa on usein tuotu kampanjaa esiin pinkein kynsin, mutta koska mulla ei nyt valitettavasti ole pinkkejä kynsiä esiteltäväksi, julkaisen muutaman jo täällä nähdyn pinkin manikyyrin.

Myös Lumene on mukana kampanjassa ja kannustaa lakkaamaan kynnet pinkeiksi. Tätä vartenhan on tietysti myös oma hashtaginsa Instaan, #pinkitkynnet.

Mutta tässäpä joitain blogissani jo aiemminkin nähtyjä pinkkejä manikyyrejä :)

Kertokaahan, mikä lakkauksista on teidän lempparinne? :)

Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Juhlakynnet ja Reissuostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taidan pitää eniten noista Juhlakynsistä :)

   Poista
 2. Kelmuilua ja Reissuostos ovat mun silmääni makeimmat lakkaukset, vaikka nuo kaikki ovat kyllä tosi hienoja :). Mikä muuten tuo Kelmuilua-kynsien tekstuurilakka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on China Glazen Wish On A Starfish. Kiitos Tintti ihana :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta Maiju :)! Lakka näyttää kuvassa ihan liian hienolta, ja toivottavasti lakka löytyy eBaysta, koska toihan on ihan pakko saada!

   Poista
  3. Tuo on ihana lakka! Uskoisin sen vielä löytyvän eBaysta, sillä tuo ilmeistyi vasta viime keväänä Sea Goddess -kokoelmassa :)

   Poista
 3. Kaikki on tosi hienoja :) vaikee päättä mut ehkä noi juhlakynnet on mun lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell ^_^ Juhlakynnet on taitaa olla munkin lemppari näistä :)

   Poista
 4. Vallan on kauniita kaikki! Mutta jos suosikit pitää valita niin miun silmät tykkää eniten pinkeistä marmoroinneista ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nanne <3 Kiva että tykkäät marmoroinneista, mä kun en niissä aikoinaan oikein viihtynyt, en oikeastaan edes osaa sanoa miksi :D

   Poista