keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Neon 2

Juuri kun valitin etten keksi mitään kivaa neonlakkausta, niin sitten teinkin toisetkin neonkynnet, joihin olen jopa tyytyväinen! Minähän hankin jo aikaisemmin CesarsShopista Color Clubin neonlakkoja, mutta yksi lakka jäi vielä kaivelemaan ja eilen se sitten luokseni kotiutui.


Hankintani oli siis Color Club Poptastic Summer -kokoelman Peace, Love and Polish. Lakka on koralliin taittava pinkki kultaisella shimmerillä. Aivan ihana! En tiedä miksi skippasin tämän ensimmäisellä kerralla, ajattelin pärjääväni kokoelman toisella, kylmänsävyisellä pinkillä. Kuinka väärässä olinkaan.
Lakan kultainen shimmer ei ole kovinkaan näkyvää, itseasiassa jos lakkaa ei pahemmin kynsillä tuijottele, ei sen olemassa oloa edes huomaa. Mutta lähempää tarkasteltuna tai auringon siihen osuessa shimmer tulee kauniisti esiin.


Lakkasin peukalon, etu- ja pikkusormen siis Peace, Love And Polishilla. Kaveriksi valitsin shampanjanvärisen Apollo Starin, tämä myöskin Color Clubilta. Apollo Star on hieman hiekkalakkamainen tapaus ja kuivuu mattaiseksi mutta kimaltavaksi. Tällä lakkasin keskisormen kynnen kokonaan. Nimettömään tein Apollo Starilla ja Ginan Whitella Chevronraitaa. Raidat tein Miami Handjobsin kynsivinyyleillä, milläs muullakaan :) Valkoisen ja shampanjan yhdistelmä on mun mielestä tosi kaunis. Yhdistelmää pitäisi käyttää useammikin!


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Color Club Peace, Love and Polish
  • Color Club Apollo Star
  • Gina Tricot White
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

10 kommenttia: