sunnuntai 28. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 2: Neon

Saattaa olla jokseenkin kyseenalaista onko nämä kynnet varsinaisesti neon vai ei, mutta lasken myös tämän lakan neoniksi, sellaisenahan sitä myydäänkin.

Kyseessä on siis täälläkin paljon hehkutettu Maybellinen Bleached Neon -kokoelman Sun Flare. Mulla löi pää tyhjää tuon neon-haasteen kanssa, ja kun mieleni teki tätä lakkaa kynsille, päätin että tämä saa nyt kelvata haastelakkaukseksi.


Ranskispohjana Lumenen CC-lakka, kärjissä kaksi kerrosta Sun Flarea. Lakka on vähän turhan paksua, kun tarkoituksena on yrittää lakata siististi vain kynnen kärki. Mä lakkaan ranskiksen aina vapaalla kädellä ja joskus paksun puurolakan kanssa meinaa mennä hermo. Onneksi tässä versioissa on kuitenkin glitterlakka tuossa lakan rajalla, hieman hämää katsetta pois pikkuvirheistä ;)
Glitter on Essien Set In Stones. Mulla on tämä lakka mennyt jotenkin ohi. Olen jonkin aikaa etsinyt "sitä oikeaa" hopeaa glitterlakkaa, mutta juuri oikeanlaista ei ole osunut kohdalle. Halusin että lakassa on erikokoisia hex-glittereitä, ilman holo-efektiä. Kävin eräs päivä Kicksissä ja silmiini osui tämä Set In Stones. No siinähän se! Olen toki tämän lakan nähnyt netissä ja kaupoissakin kymmeniä kertoja, mutta jotenkin en ole rekisteröinyt tämän olevan juuri sitä mitä etsin. Nyt se on mun ja tämän ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin todeta sen olevan vallan mainio lakka! :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Lumene CC Nail Concealer
 • Maybelline Sun Flare
 • Essie Set In Stones
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 

Kertokaas mulle lemppariglitterinne, niin katsotaan josko löytäisin muitakin kadoksissa olleita helmiä! :)

6 kommenttia:

 1. Mua harmittaa kun en silloin aikoinaan ostanut näitä maybellinen neon lakkoja.

  Ja voi kuinka pitkä sun kynsipeti on! Lyhyenäkin pitkän näköiset, jos ymmärrät mitä tarkotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania lakkoja ja loppujen lopuksi ostinkin kaikki Suomessa myytävät sävyt.
   Mulla on ihan toooosi pitkä kynsipeti - saisi olla vähän lyhyempi jos multa kysytään. Mutta en valita, tekevät ainakin pidentävän vaikutelman, niinkuin sanoitkin :)

   Poista
 2. Kaunis ranskis. Tykkään hulluna!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ^_^
  Tällä hetkellä lemppari glitteri miulla taitaa olla OPI Pirouette My Whistle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne :) Pirouette My Whistle mulla on ja se on kyllä ihana <3

   Poista